samwieszkto Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 W związku z tym że w zasadzie oba kołowrotki są już dostępne a ich ceny nie porażają ; chciałbym poprosić specjalistów sprzętofilów o próbę porównania ich ( na podstawie dostępnych informacji ) pod kątem zastosowań ultralightowych. Pewne opinie na temat Revo LT już są , Mekamil wraz z kol.@Tubaram na Multiplikatorze coś zdaje się o nim pisali. Natomiast o Tatuli nie wiemy jeszcze nic. I co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Kup i daiwe i napisz słów parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 16 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Peresada. Po cichu liczyłem na ciebie. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Tatula chyba nie była robiona z myśla o UL - tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 16 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 A wiesz Rafał że chyba masz rację. Przeczytałem kiedyś że Superlekka szpula i resztę podpowiedziała mi wyobraźnia. Tymczasem jak teraz przyjrzałem się w powiększeniu to okazuje się że to nie jest UL. Ogłaszam zatem że pytanie jest bezzasadne a wątek do d..y. ...i niniejszym - do skasowania. Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Tatula to nie jest UL. A poza tym na razie dostępna tylko dla prawusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 na taklce tour podaja mase szpulki 18 gram www.tackletour.com/reviewdaiwatatula.htmlwidzialem na ebay dla praworecznych wedkarzy za niecale 500 zl wiec moze byc dobra alternatywa dla revo / curado i citici sam zacieram rece i jak bedzie dla leworecznych kupuje w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Ja też kupuję - tylko czekam na wersję SHL. 18 gram to bez rewelacji. Szpulka w Daiwa Coastal Inshore waży 19,5 grama , ale z łożyskiem, trzpieniem blokującym łożysko i systemem hamulcowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 akurat ciezar szpuli moze pomagac przy ciezszych wabikach ( dluzej sie kreci ) wiec w klasie medium i wyzej akurat to zaleta niz wada w revo stx szpula wazy 21,+ grama a i rzuty sa dalekie mysle ze i tak spokojnie bedzie ciagnac od 7-8 gram skupionej masy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi