Krisu23 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Jeśli ktoś wie gdzie skołować takie blachy to będę wdzięczny za pomoc. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 to nie będzie jakas zamkerówa przypadkiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Mi to trochę wygląda na radziecką ołowiankę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 16 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Dokładnie to jest radziecka blaszka ze starego rozdania. Wytłoczka zalana ołowiem. Miałem jedną i urwałem, kupiona od kogoś na JB w zestawie z przynętami na bolki. Może ten ktoś ma jeszcze takie i się odezwie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) E Krzysztof.Mam takie coś i jest to produkcja Zbyszka vel @Zamkera. Prototyp, o ile pamiętam, już nie robiony.Jak znajdę to Ci podeślę. PS.No i przyjdzie wstyd przełknąć. Tak to jest jak słowo szybsze niż czyn. Lepiej mi było pudła przeszukać, niż obiecywać za wczas gruszki na....... Kiedyś jednak dostałem taką jedną, czy dwie proste blaszki. Na zlocie w Międzyzdrojach.Pytałem później Zbyszka, czy robi jeszcze "te" boleniówki. Nie bardzo wiedział o czym mowa.Musiałem w końcu fotkę podesłać, by sobie przypomniał o czym mowa. Nie jestem pewien ale chyba nie wdrożył do produkcji.Znalazłem fotkę w archiwaliach.Mowa o tej i podobnej blaszce-ołowiance. Tą już zdążyłem podoginać do swoich potrzeb, drugą "diabeł ogonem nakrył". Blaszki dają się formować ręcznie w dowolne kształty wygięcia. Tak czy siak Zbyszek-Zamker zamkiblachy@interia.pl Edytowane 16 Września 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 16 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Dzięki Popper bo wiem do kogo uderzać, co by zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 16 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Co nie zmienia faktu, że jak ktoś coś gdzieś wie to słucham z uwagą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi