Skocz do zawartości

Guideline Bullet

woyciech

Rekomendowane odpowiedzi

Witam 

Czy ktoś używał w/w  linki??? Chciałbym ją zastosować do Sage RPL+ #8. Jest to WF8F.

Chodzi mi po głowie zakup owej linki do  zastosowania na szczupaka i morską troć.

Za wszelkie opinie i sugestie będę bardo wdzięczny. 

Pozdrawiam Mariusz

post-47643-0-15435000-1379334415_thumb.jpg

Na Twoim miejscu sięgnął bym po PIKE tej samej firmy. Podasz na spore odległości typowe szczupakowe muszyska jak i mniejsze mokre lub streamer-y. Jakość wykonania pierwsza klasa. Dobrze rzuca nawet przy wietrznej pogodzie zachowując duża precyzję podania, świetne dystanse, prezentację. Linka sprawdzona przez wielu kolegów, mało kto narzekał.

http://www.guidelineflyfish.pl/pike-series-p-21.html

Dzięki za wszystkie odpowiedzi  :)

Szkoda tylko że nikt nie odpowiedział na konkretnie zadane pytanie  :( no cóż pewnie nikt nie łowił tą linką.

Po prostu miałem okazję nabyć taką linkę po okazyjnej cenie i chciałem zasięgnąć opinii użytkowników.

Ale i tak dziękuję wszystkim za zainteresowanie i pozdrawiam.

Edytowane przez woyciech

Miałem okazje rzucać tą linką ale w klasie 7 , greys-em xf2 dla mnie rewelacja. Bez wysilku rozklada sie caly sznur przed tobą. To był zestaw na morskie trocie, więc nie wiem jak sprawuje się z wielkimi szczupakowymi muchami. Nie znam też Twojej wędki i nie wiem czy będzie grało razem. Mogę tylko powiedzieć że do tej linki wędka musi być co najmniej fast.

Pozdrawiam

Powiem tak: na morskich trotkach linka sprawdzona, chodzi to dokładnie jak piszą koledzy @FANC i @peresada, czyli rzuca się bardzo łatwo i daleko. Ale mam jednak problem z platającym się runingline - m. Czy jest to wina nowego sznura, czy może Ja coś nie tak robię. Można coś z tym jeszcze zrobić???