jerzy Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 @dzerdzya kto powiedzial, ze to dla mnie? no nie skądże!! Ale jakoś pamiętam jescze czasy jak łowienie lajtowe na casting to nie było to co tygryski w szwajcarii lubiły najbardziej !! a zeby nie było juz tak totalnie of topowo to jeśli miałbym kupic japoński kijek pod scorpiona MG to byłby tylko ten http://www.japanprofishing.com/servlet/the-431/Evergreen-Tem ujin-TMJC-dsh-63ML-Gazelle/Detail pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 przypomne z bolem ze 6'6 do 7' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Pitt, nie jestem zadnym znawca japonskich kijow. Sam jednak poszukuje w tej chwili kija dla siebie. Dla Ciebie znalazlem bardzo ciekawy model. Evergreen Temujin The Quad Twister Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 RemekJak wyglada to, z dostepnoscia, przez Ciebie wymienionej wedki,tzn.Megabass F1 1/2-63XGti-HSL. Masz moze jakies zdjecia,informacje itp. .Wlasnie pytalem sie w M.T. o cene TXFC-66L.W tym roku jest przewidziany tylko jeden kij i gdyby za miesiac lub trzy okazalo sie,ze istnieje mozliwosc zakupu Megabassa byl bym bardzo .Mnie osobisccie ciagnie wlasnie bardziej w tym kierunku.Po co mi porsze ,ktore wyglada jak gorszePozdrawiam Daro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 RemekPo co mi porsze ,ktore wyglada jak gorsze Nie rozumie co chcesz przez to powiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 tylko ten wstydu nie mają, za $529 taki korek... Zreszta ostatnio widziałem korek na dwóch megabassach. Też nic specjalnego. Myślę że made in japan lepiej jednak w piance brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 tylko ten wstydu nie mają, za $529 taki korek... Zreszta ostatnio widziałem korek na dwóch megabassach. Też nic specjalnego. Myślę że made in japan lepiej jednak w piance brać. a co ja jakiś cyber barbarzyńca czy co? !! Piankę mi proponujesz!! Zawsze mozna zerwać badziewny korek za 529$ i wstawić klasowy haj kłality za 100 zł... pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Czesc WamNiestey tego co szukalem nie znalazlem tzn. przez Remka wymienionej wedki. Za to mam zdjecie multika shimano(Chromica 100B),ktorego dotychczas jeszcze nie widzialem i znanej mi juz daiwy ,z troche innej perspektywy. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ja chyba kupię tego blue zilliona, normalnie go kupię!! Mówie wam bo juz wytrzymac nie mogę. Wezmę i go kupię!!!!! a później będę rozczarowany zawsze jestem rozczarowany jak otwieram pudełko z nowym multikiem... no bo gdzie jest kabłag do cholery !! JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 tak więc TD-Z BBS-a nie biorę choć też mi się podobaniebieski ładniejszy dla chłopczyków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ja chyba kupię tego blue zilliona, normalnie go kupię!! Mówie wam bo juz wytrzymac nie mogę. Wezmę i go kupię!!!!! a później będę rozczarowany zawsze jestem rozczarowany jak otwieram pudełko z nowym multikiem... no bo gdzie jest kabłag do cholery !! JW Jerzy położyłem się z tego kabłąka jest już w sprzedaży? jak kupujesz nie zapomnij o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Cześć,Wędka Megabass F1 1/2-63XGti-HSL jest na razie zapowiedziana więc pewnie w tym roku będzie można ją zamówić QuadTwister jest delikatny. To 12lb EG więc ... będzie niezłą witką Przy okazji spiralnie zbrojona. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 CzescNa jednym ze zdjec z Osaki znalazlem cos takiego..Powiem tak, wsystko co przekracza cene 350 europejskich baksow musi mi sie bardzo podobac.Powoli dochodze do tego,ze same walory uzytkowe mi nie wystarczaja.Na swoja obrone dodam ,ze chlopaki zachwycaja sie nowa niebieska daiwa,ktora mi sie (jeszcze) nie podoba.I tak, w ciagu ostatnich kilku lat,na polskich forach i nie tylko polskich,troche sie zmienilo.Teraz sprzet wedkarski nie tylko sluzy do wykonywania jakiejs czynnosci,ale i ma prawo sie podobac.Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Jeszcze raz ja,Daro.Nie wiem gdzie ja kupic tzn. tego Megabassa,inaczej dawno bym juz ja mial w domu i watek ten by mnie wiecej nie interesowal. <_< Daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Espady Evolution już niestety nie kupisz. Została wycofana z produkcji w 2006r ale jak widać powstaje nowa jej wersja więc ... pod koniec 2008r powinna być do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Dzieki Remigiusz,ze mnie rozumiesz i zarazem za wyrozumialosc.Daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Nie wiem co się dzieje ale ... wędki megabassa obecnie są bardzo trudne do kupienia. Z drugiej strony widzę pewne ... ruchy do tyłu tejże firmy. Obejżałem zdjęcia z Osaki i muszę powiedzieć, że koncepcja korka ... to nie najlepsza droga - zwłaszcza, że megabass tego korka nie ma najwyższej jakości - zdecydowanie lepszy mają nasi polscy rodbuilderzy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Ja ostatnio jestem w kontakcie z ludźmi z mb'sa i plat'a - niestety co się spytam, to nie ma na składzie i nie wiadomo kiedy będzie Najbardziej zdenerwowała mnie ostatnia informacja: jabberwock evo - niedostępny i nie przyjmujemy nawet zamówień, bo nie wiadomo kiedy megabass ponownie ruszy z produkcją tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Przypadkowo, w czoraj przeczytalem na jednym jp. forum.ze i w japoni sa one(wedki Megabassa) ciezko do zdobycia ze wzgledu na duze zainteresowanie obcokrajowcow ta firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam, Zawsze mozecie zamowic sobie jakis kijek u rodzimych rod builderow. Na tackletour zawsze porownuja MB z G.Loomisem GLX i wychodzi to podobnie. Dzis dostalem katalog jednej z firm oferujacych komponenty w Japoni. Moge smialo powiedziec ze przy ich nowosciach na 2008 wiekszosc wedek Megabassa wyglada blado :D Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Co do korka, to masz Remek niestety pelna racje i jak sie okaze,ze model wedki ,ktory mnie interesuje bedzie mial ten ich korek to moga ja sobie zaczymac.Tylko wtedy moze sie okazac,ze nie bede mial ani Megabassa ,ani tez Ewergrrena,bo ten akurat nie bedzie na stanie,czyli mozliwy do kupienia, itp. ,itd. Dlatego pytalem wczesniej o jakies zdjecia.Pozdrawiam Daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 BujoMB przysylaja mi zawsze z mieczem(katana),ktora to filetuje ryby, lub sprzedaje i kupuje za ta forse nowego Mercedesa.DaroPs. to tylko niewinny zart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasyl Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam, Zawsze mozecie zamowic sobie jakis kijek u rodzimych rod builderow. Na tackletour zawsze porownuja MB z G.Loomisem GLX i wychodzi to podobnie. Dzis dostalem katalog jednej z firm oferujacych komponenty w Japoni. Moge smialo powiedziec ze przy ich nowosciach na 2008 wiekszosc wedek Megabassa wyglada blado :D Bujo A co to za firma od tych komponentów?można prosic jakis link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam, @Vasyl, Podal bym chetnie ale Friko mnie zaraz wymoderuje :D Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam, @Vasyl, Podal bym chetnie ale Friko mnie zaraz wymoderuje :D Bujo to podaj na prv... zacznij ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi