Skocz do zawartości

T.O.C. - czyli japońskie "Tackle of the year 2007"

admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Niedlugo wyjdzie nowa wersja Megabassa (Evo2?) wiec, mysle ze z dostepnoscia powinno sie poprawic.

Rzeczywiscie ostatnio wszystkie wedki albo out of stock albo na rezerwacje... :unsure:

Czy ok. pol roku temu nie byla ta sama historia? Cos mi sie tak wydaje...

Pozdrawiam.

PS: Mi przykladowo design Evergreena sie bardziej podoba niz Megabassa (oceniam fotki). Po pierwszym dotknieciu takiej i takiej wedki oddam bardziej konstruktywny komentarz.

Pozdrawiam.

Ja ostatnio jestem w kontakcie z ludźmi z mb'sa i plat'a - niestety co się spytam, to nie ma na składzie i nie wiadomo kiedy będzie :angry:

Najbardziej zdenerwowała mnie ostatnia informacja: jabberwock evo - niedostępny i nie przyjmujemy nawet zamówień, bo nie wiadomo kiedy megabass ponownie ruszy z produkcją tego modelu :D

witam!

nie sugerował bym się opiniami kolegów z plat.

z całym szacunkiem dla nich ale, jeżeli potrzebujesz kij od megabassa kontaktuj się z megabass usa.

dla przykładu ja pytałem w placie o destroyera F5-70 DG Advantage Type-R (Medium Fast, 3/8-2 oz., 10-25 lbs.). plat stwierdził że kij jest nie produkowany i nie do zdobycia. zwróciłem się do megabass usa - kij będzie u mnie pod koniec miesiąca.

pozdrawiam!

witam!

nie sugerował bym się opiniami kolegów z plat.

z całym szacunkiem dla nich ale, jeżeli potrzebujesz kij od megabassa kontaktuj się z megabass usa.

dla przykładu ja pytałem w placie o destroyera F5-70 DG Advantage Type-R (Medium Fast, 3/8-2 oz., 10-25 lbs.). plat stwierdził że kij jest nie produkowany i nie do zdobycia. zwróciłem się do megabass usa - kij będzie u mnie pod koniec miesiąca.

pozdrawiam!

Na poprzednie moje pytania mbusa również odpowiadał, że nie ma.

Natomiast odnośnie F4 1/2-68XFti jeszcze nie otrzymałem od nich odpowiedzi - dzisiaj ich przecisnę, aby się streszczali :D