brati Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Ja tez chętny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Niedlugo wyjdzie nowa wersja Megabassa (Evo2?) wiec, mysle ze z dostepnoscia powinno sie poprawic.Rzeczywiscie ostatnio wszystkie wedki albo out of stock albo na rezerwacje... Czy ok. pol roku temu nie byla ta sama historia? Cos mi sie tak wydaje... Pozdrawiam. PS: Mi przykladowo design Evergreena sie bardziej podoba niz Megabassa (oceniam fotki). Po pierwszym dotknieciu takiej i takiej wedki oddam bardziej konstruktywny komentarz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Ja ostatnio jestem w kontakcie z ludźmi z mb'sa i plat'a - niestety co się spytam, to nie ma na składzie i nie wiadomo kiedy będzie Najbardziej zdenerwowała mnie ostatnia informacja: jabberwock evo - niedostępny i nie przyjmujemy nawet zamówień, bo nie wiadomo kiedy megabass ponownie ruszy z produkcją tego modelu witam!nie sugerował bym się opiniami kolegów z plat.z całym szacunkiem dla nich ale, jeżeli potrzebujesz kij od megabassa kontaktuj się z megabass usa. dla przykładu ja pytałem w placie o destroyera F5-70 DG Advantage Type-R (Medium Fast, 3/8-2 oz., 10-25 lbs.). plat stwierdził że kij jest nie produkowany i nie do zdobycia. zwróciłem się do megabass usa - kij będzie u mnie pod koniec miesiąca.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 witam!nie sugerował bym się opiniami kolegów z plat.z całym szacunkiem dla nich ale, jeżeli potrzebujesz kij od megabassa kontaktuj się z megabass usa. dla przykładu ja pytałem w placie o destroyera F5-70 DG Advantage Type-R (Medium Fast, 3/8-2 oz., 10-25 lbs.). plat stwierdził że kij jest nie produkowany i nie do zdobycia. zwróciłem się do megabass usa - kij będzie u mnie pod koniec miesiąca.pozdrawiam! Na poprzednie moje pytania mbusa również odpowiadał, że nie ma. Natomiast odnośnie F4 1/2-68XFti jeszcze nie otrzymałem od nich odpowiedzi - dzisiaj ich przecisnę, aby się streszczali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi