Slavecky Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Drodzy, mam kiepską "Wiesć z nad wody". Otóż 13-go w piątek (sic!) mojej siostrze (również wędkarce), jakies bydlaki ukradły łódź z działki w Arciechowie nad Bugiem - vis a vis Kani Polskiej (cofka Zalewu Zegrzyńskiego). Przy okazji cały sprzęt wędkarski :-(Łódź ma 3,30 i charakterystyczny wytłoczony napis FUNGI na dziobie (niestety niewidoczny na tych zdjęciach). Gdyby ktoś zobaczył łąjbę na wodzie - na za Zalewie, Bugu (ew. dolnej Narwi) prośba o info - 604 533 077. Przy okazji uczulam na kradzieże w tym rejonie. To już 2-ga łajba w ciągu 3 lat którą mojej siostrze :-( Z góry dzięki za czujność.S.(ps. łajba mogła zostać przemalowana ale przetłoczenia FUNGI raczej nie da się usunąć) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 F**K - współczuję .Będę się rozglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Znowu...plaga jakaś, czy co? Brak słów po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) Ładna łódeczka, szkoda jej. Edytowane 17 Września 2013 przez francisco scaramanga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Witam,udostępniłem na FB.Trochę znajomych łapie Bug > Zegrze > Narew.Może ktoś coś... Przykra sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 18 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Dzięki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Znam przypadek kradziezy lajby z Kanii, ktora znalazla sie po jakims czasie, wiec nie trac nadziei Zycze powodzenia i pomyslnego zakonczenia calej sprawy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi