Skocz do zawartości

KUFER NA PRZYNĘTY I INNE........

bassy

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadzam się , bo samemu jadąc na trocie łowie na kilka przynęt choć mam ich przy sobie ciut więcej. Co innego będzie jak zacznę pływać po zatoce Gdańskiej, przynęt muszę mieć pełen repertuar.Zerowanie ryb jest różne i na tym łowisku, tak więc po za gumami, woblerami przeróżnej wielkości, od głęboko schodzących po powierzchniowe, po przez błystki i ciężkie pilkery, muszę mieć to coś w czym będę mógł to wszystko składnie porozkładać co by nie walało się po łodzi

i nie sprawiało niebezpieczeństwa. Wydaje mi się że jak dla mnie od pudła Plano, lepsza będzie taka torba z pudłami. http://www.allegro.pl/item307884127_plecak_z_pudelkami_firmy _cormoran_65_31014.html

Witaj @magnum666.

Nie no fajnie, że Ci się ta AwaShima podoba, ale czy nie lepiej

wybrać coś z oferty Salix Alba, nasze krajowe a jakość też ok.

Cenowo to pewnie będzie niebo a ziemia. Ale zrobisz jak chcesz.

Pozdro Jachu.

PS. Salix Alba to Lipa, ale nie o jakość tu chodzi :lol:

myślę @Bassy że Remek ma rację.Też mam wielkie pudło plano może nie aż takie ale też spore.Można nim zaimponować ale chyba wędkarzom,a nie rybom.Myślę że wystarczy 10-15 przynęt na, które zamierzasz łowić.Przecież gdybyś miał wrzucić każdą z przynęt w pudle do wody to dnia napewno nie starczy-testowanie to strata czasu.Na laika nie wyglądasz-swoją intuicję masz.Wystarczy przemyśleć w jakim łowisku łowisz.Dobierasz kilka przynęt pod kątem wielkości,głębokości nurkowania i kolorystyki.Wszystko w temacie przynajmniej z mojej strony.

Pozdro Porter

myślę @Bassy że Remek ma rację.Też mam wielkie pudło plano może nie aż takie ale też spore.Można nim zaimponować ale chyba wędkarzom,a nie rybom.Myślę że wystarczy 10-15 przynęt na, które zamierzasz łowić.Przecież gdybyś miał wrzucić każdą z przynęt w pudle do wody to dnia napewno nie starczy-testowanie to strata czasu.Na laika nie wyglądasz-swoją intuicję masz.Wystarczy przemyśleć w jakim łowisku łowisz.Dobierasz kilka przynęt pod kątem wielkości,głębokości nurkowania i kolorystyki.Wszystko w temacie przynajmniej z mojej strony.

Pozdro Porter

Gdy wypływam na jeziorko na pół dnia to trzeba mi większy ekwipunek niż 5 przynęt, zwłaszcz gdy celem są okonie i szczupaki

BTW Remek napisz o swoich przynętach :D

Witaj @magnum666.

Nie no fajnie, że Ci się ta AwaShima podoba, ale czy nie lepiej

wybrać coś z oferty Salix Alba, nasze krajowe a jakość też ok.

Cenowo to pewnie będzie niebo a ziemia. Ale zrobisz jak chcesz.

Pozdro Jachu.

PS. Salix Alba to Lipa, ale nie o jakość tu chodzi :lol:

a ja myslalem, że wierzba :mellow: