Skocz do zawartości

Co sądzicie o - Abu Daimond Crest Cast?

milupa

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj,

Nie miałem tego patyka w ręku, ale biorąc pod uwagę cenę to chyba warto zaryzykować i się przekonać na własnej skórze. Kij wygląda na poprawnie uzbrojony, a kompozytowy blank poza tym, że jest ciut wolny (niektórzy to wręcz lubią) jest ok.

Do łażenia po krzakach za kropkami kijek wydaje się być fajną alternatywą dla sraksonów.

P.

przy okazji wątku o początkujących mam pytanie co sądzicie o takiej propozycji do nauki

http://www.allegro.pl/item309205002_abu_diamond_crest_cast_1 _80m_5_20g_gratis.html

włąśnie odebrałem kijek na pierwszy rzut oka fajny ,teraz poluje na multika ,będę szukał nisko profilowy

Witaj,

Nie miałem tego patyka w ręku .... kijek wydaje się być fajną alternatywą dla sraksonów.

P.

Kolejna wypowiedź fachowca - nic nie wiem o tym kiju ale jest lepszy do sraxona... oby tak dalej.

Kolego,

Czytaj uważnie! Pozwoli to uniknąć nieporozumień...Napisałem, że jest ciekawą alternatywą z racji umiarkowanej ceny. Może się okazać, że srakson jest lepszy Tak serio, to tej hurtowni zdarza się czasem oferować przyzwoite produkty - jednak moim zdaniem zdecydowanie zbyt rzadko.

Pozdrawiam,

P.

Z nowości Abu, to w umiarkowanej cenie jest także seria Ruby Crest. Kije są opisane jako Cast, a nie jako Spincast jak to ma miejsce w przypadku Diamond Cresta (może ktoś w końcu wyjaśni różnicę w zbrojeniu kijów cast/spincast?).

Ruby Crest to kije: 1,98m 12-25g; 2,40m 12-32 g i dłuższe (ceny ok. 120-130 zł).

Poza tym wyszła jeszcze nieco droższa seria Sapphire Crest, np. 6' 1/4-1 1/4oz czy 6'6 i 7' 3/8-1 1/2oz. (ceny od 260 zeta).