milupa Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 przy okazji wątku o początkujących mam pytanie co sądzicie o takiej propozycji do nauki http://www.allegro.pl/item309205002_abu_diamond_crest_cast_1 _80m_5_20g_gratis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witaj,Nie miałem tego patyka w ręku, ale biorąc pod uwagę cenę to chyba warto zaryzykować i się przekonać na własnej skórze. Kij wygląda na poprawnie uzbrojony, a kompozytowy blank poza tym, że jest ciut wolny (niektórzy to wręcz lubią) jest ok.Do łażenia po krzakach za kropkami kijek wydaje się być fajną alternatywą dla sraksonów.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Kijek ten kupiłem jako castingowy. W taki sposób jest opisany w katalogu Abu. Na blanku jest jednak napis 'Spincast'... Tego typu kije nadają się pod multik czy tylko pod te dziwne kołowrotki? pzdrzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 milupa4 Uaważam tak samo jak kol.explorator73. To po prostu trzeba sobie kupić i na początek bardzo fajny kijek. Kup sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 kijek kupiłem a teraz pora na multika czy coś do tego kija polecacie ( w miarę taniego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Sugeruję tylko Abu Garcia 4601C3. najlepiej używany gdzeiś kupić niedrogo w bardzo dobrym stanie. N.p. u mnie za 200 zł. namiary na pryatnej lini. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sith Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witaj,Nie miałem tego patyka w ręku .... kijek wydaje się być fajną alternatywą dla sraksonów.P. Kolejna wypowiedź fachowca - nic nie wiem o tym kiju ale jest lepszy do sraxona... oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadzia Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Czy wysokość i rozmieszczenie przelotek różnią się w spincaście i baitcastingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 przy okazji wątku o początkujących mam pytanie co sądzicie o takiej propozycji do nauki http://www.allegro.pl/item309205002_abu_diamond_crest_cast_1 _80m_5_20g_gratis.html włąśnie odebrałem kijek na pierwszy rzut oka fajny ,teraz poluje na multika ,będę szukał nisko profilowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witaj,Nie miałem tego patyka w ręku .... kijek wydaje się być fajną alternatywą dla sraksonów.P. Kolejna wypowiedź fachowca - nic nie wiem o tym kiju ale jest lepszy do sraxona... oby tak dalej.Kolego,Czytaj uważnie! Pozwoli to uniknąć nieporozumień...Napisałem, że jest ciekawą alternatywą z racji umiarkowanej ceny. Może się okazać, że srakson jest lepszy Tak serio, to tej hurtowni zdarza się czasem oferować przyzwoite produkty - jednak moim zdaniem zdecydowanie zbyt rzadko.Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Z nowości Abu, to w umiarkowanej cenie jest także seria Ruby Crest. Kije są opisane jako Cast, a nie jako Spincast jak to ma miejsce w przypadku Diamond Cresta (może ktoś w końcu wyjaśni różnicę w zbrojeniu kijów cast/spincast?).Ruby Crest to kije: 1,98m 12-25g; 2,40m 12-32 g i dłuższe (ceny ok. 120-130 zł). Poza tym wyszła jeszcze nieco droższa seria Sapphire Crest, np. 6' 1/4-1 1/4oz czy 6'6 i 7' 3/8-1 1/2oz. (ceny od 260 zeta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi