karolkrause Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Orientujecie się koledzy może jakie są koszta wysyłki wedki 3,05m czyli tuby ok 160cm do Niemiec najlepiej kurierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Mam kolegę w UPS to później do Niego zadzwonie i się spytam. Bo teraz to chyba nie wypada dzwonić . Jak wrócę z pracy koło 17 to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Oki Krzysiu dzięki.Sprawdzałem w portalu Kurjerzy.pl i wychodzi GLS 113zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 To wyszło trochę taniej niż w UPS. Kolega powiedział że u niego wysyłka byłaby w okolicach 150 zł. Ale to tylko orientacyjnie bo cena wysyłki zależy od landu do którego chcesz wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Kurier sprawdzony i najtaniej wychodzi jak pisałem firmą GLS i koszt tuby 160cm wyniósł 115zł z ubezpieczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi