Arek Gdańsk Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Na wstępie witam wszystkich.Proszę Was o pomoc i radę ,gdyż zamierzam kupić kij trollingowy pod multiplikator. Ma mi on służyć, w połowie ryb łososiowatych na woblery , na Zatoce Gdańskiej. Z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Ma być do windy czy z ręki bo to dość istotne i jego długość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Gdańsk Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Kijek ma stać w uchwycie ale bez windy, woblery będą pracowały do głębokości 7m. Kijek o długości 2,1m do 2,3m najbardziej by mi odpowiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Szukałbym w ofetcie YADa morski kijek do 4lb. śmieszne pieniądze i wszystko nim wytargasz to są kompozyty szklanno węglowe nie do zajechania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 jw.kupilem wlasnie kij castingowy morski ugly stick ( 30lb 4oz ), taki to jigowania z kutra. z tego co widze idealnie nada sie o trollingu srodloadowego. glebokie ugiecie pewno jakis kompozyt.niezle zrobiony zaplacilem niecale $50.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Ja bym sobie kupił takie coś do trola :twisted:http://www.sonar.x12.pl/ugly-stik-tiger-multiplikat or-p-89.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 A może jakiś kij z pracowni PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 A poco tu pracownie mieszać do trola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 ja uzywam do trolla, tylko za szczupakiem morskiego shakespeare'a z serii atlantic (dystrybucja poprzez firme s?nger), 2.3 do 100 gram, smieszna cena, dobra jakosc, odpowiednia moc i akcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 I masz następną bardzo dobrą propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Gdańsk Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 ja uzywam do trolla, tylko za szczupakiem morskiego shakespeare'a z serii atlantic (dystrybucja poprzez firme s?nger), 2.3 do 100 gram, smieszna cena, dobra jakosc, odpowiednia moc i akcja Witam, masz może jakiegoś linka do tego kijka ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Ja polecam coś takiego: http://www.basspro.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisp lay?storeId=10151&catalogId=10001&langId=-1∂ Number=58573&hvarTarget=search&cmCat=SearchResults Nie do zdarcia, no i ta cena Zakupiłem i czeka na sezon - taki 8' do 30lbs, wygląda potężnie O jego zaletach mógłby dużo opowiedzieć Piotrek (@Hunter). Kij idealny pod multiplikator (rozmiar przelotek i ich rozmieszczenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 zobacz tutaj http://www.saenger-tts.de/cs/index.php?option=com_frontpage& amp;Itemid=74 moze cos znajdziesz, moja wedka ma juz kilka lat, ale w ofercie powinien byc jakis odpowiednik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi