Luke Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Witammógłby ktoś poradzić jakieś wody w okolicach tego miasta z szybkim dojazdem i nie przetrzebionym rybostanem? W połowie października trafiły mi się nieplanowane 3 dni łowienia, łódka z silnikiem oraz sonda. Ale że to tylko trzy dni to chciał bym raczej skupić się na jakimś mniejszym zbiorniku Cenne rady odnośnie sprzętu także mile widziane. Czy to już pora żeby szukać tam szczupaka głębiej czy dalej łapie resztki słońca na płytszej wodzie? Nastawiam się raczej na łowienie gumami. Kijek travel do 30g 2,1m i gumy w klasycznych kolorach 8-10cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Nikt nic nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haydo Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Cześć, ja osobiście polecił bym Ci jezioro Vansjø (mogę wysłać Ci mapę batymetryczną) fakt ogrom wody ale masz łódke i echo i jak byś się skupił na jakimś wybranym rejonie to masz duże szanse połowić.A propo mniejszych jeziorek z szybkim dojazdem, coś takiego tutaj to rzadkość mimo że, jezior setki .Rady odnośnie sprzętu, weź sprzęt do trolingu jak masz bo zabawa przednia jak trafisz dobry dzień. Szczupaka już można szukać na 5-7 metrach.Potrzebujesz więcej info pisz śmiało, ja się nie boję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipstiger Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Cześć, ja osobiście polecił bym Ci jezioro Vansjø (mogę wysłać Ci mapę batymetryczną) fakt ogrom wody ale masz łódke i echo i jak byś się skupił na jakimś wybranym rejonie to masz duże szanse połowić.A propo mniejszych jeziorek z szybkim dojazdem, coś takiego tutaj to rzadkość mimo że, jezior setki .Rady odnośnie sprzętu, weź sprzęt do trolingu jak masz bo zabawa przednia jak trafisz dobry dzień. Szczupaka już można szukać na 5-7 metrach.Potrzebujesz więcej info pisz śmiało, ja się nie boję . Witam .Czy mozesz podesłać mi mapę batymetryczną Vansjo?Byłem kilka razy ale ogrom wody ii czasami jest szukanie igły w stogu siana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi