popper Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) Ostatnio okonie mnie olewały.Chciały tylko blaszkę, w rozmiarze 3 Effzet, zwaną coca-colą, lub bardziej po naszemu "lepperkę" a ja już ostatnie wypsztykałem z pudełek.Poprosiłem kolegę o coś, co mam nadzieję, pomoże przełamać kiepską passę i mocno liczę, że pasiaki się nie oprą takiej pokusie.Oto, co dostałem Dziękuję @Andan Edytowane 19 Września 2013 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 U la la, z takim arsenałem @popper "pozamiata" okoniowe towarzystwo .A grunt mułowaty, krzaczory czy kamole na dnie ? Bo ja ostatnio pozbyłem się już okoniowych kogutów między kamolami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Kamolce są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Fajne Trochę to inna przynęta niż wirówka nr3.Osobiście jesienią rzucam za okoniem nie raz nawet blachą nr4 i 5. Nie wiem na czym to polega, jednak wiem, że to dobry czas na duże przynęty, który skończy się wraz z kilkudniowymi przymrozkami. Potem już całkiem inne łowienie pasiaków na spinning się zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Dziękuję @Andan Nie ma sprawy Waldek. Fajowa artyleria, dokop tym pasiastym cwaniaczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi