Jakub jerkbait Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) Witam.Czy ktoś się może wypowiedzieć na temat tych spodnio-butów? Rozwazam te i neoprany z abu garcia.elo Edytowane 27 Grudnia 2018 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktawiusz Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Witam.Używam takich jak te http://www.szczupak.pl/produkt,328 już czwarty sezon i jestem bardzo zadowolony.Żadnych problemów.Dodam tylko że używam ich głównie do brodzenia w jeziorze i w miarę możliwości staram się uniukać miejsc w których mógłbym je uszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub jerkbait Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Wielkie dzięki za odpowiedź.Właśnie wczoraj kupiłem z tego samego sklepu.Teraz muszą tylko do mnie dotrzeć.Jesieñ tuż tuż i woda zimniejsza,a Ja żeby dostać się do łódki muszę wejść do wody.Zamierzam je używać również w zimę kiedy zacznę szukać troci w morzu.Mam śpiochy i sznurowane buty do nich które zakładam na rzekę,ale potrzebuję neopranu który jest grubszy.Jeszcze raz dzięki i połamania kija.elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi