pitt Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 u mnie klonki stoja w grupkach na zimowych miejscowkach, tylko jakos zagryzc nie chcialy ... jako ukoronowanie na butchera SDR usiadla mi piekna swinka, dobre 45 cm, ale nawet jej do reki nie bralem tylko szybko w wodzie odhaczylem, szkoda, ze bylem sam, mialbym piekna pamiatke z ta smieszna rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 swietna brzanka... super! pitt mysle ze powinienes sie do nich ciut bardziej przylozyc to piekne i cholernie silne ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 śliczna i fajna fota stada kleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 swietna brzanka... super! pitt mysle ze powinienes sie do nich ciut bardziej przylozyc to piekne i cholernie silne ryby... nooo ... zebys ty widzial, co te krociaki wyprawialy wariatki nie ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Brawo Pitt Brzanka z daszkiem Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 z takimi fotkami spokojnie możesz otworzyć wątek brzany 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 uzywaj malych obcazek do otwierania, to pomaga Dobre do otwierania agrafek są zwykłe obcinaczki do paznokci, małe i wygodne Świetnie też nadają się do zdejmowania i zakładania kółek łącznikowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 @pitt,piękna brzana, gratulacje ,u mnie tez takie pływają nawet większe,w tym roku planuje zapolować na tą silna i chimeryczna rybę można wiedzieć na jaka przynętę go złowiłeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Pitt świetne ujęcie kleni i brzamy , Ginel gratulacje - piękny kleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 z takimi fotkami spokojnie możesz otworzyć wątek brzany 2008 z fotka jednej brzany z daszkiem? nie bede sie wyglupial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Pitt, fajna ta Twoja brzna taki Przyczajony tygrys, ukryty smok gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 z takimi fotkami spokojnie możesz otworzyć wątek brzany 2008 z fotka jednej brzany z daszkiem? nie bede sie wyglupial sztuka jest sztuka... poki co ja nawet takiej nie mam na swoim rozkładzie :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 @Pitt gratulacje. Nie ociągaj się tylko otwórz wątek brzanowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 @Pitt gratulacje. Nie ociągaj się tylko otwórz wątek brzanowy. Pozdrawiam Dobrze by było poczytać jakiś artykuł na temat połowu Brzan,znajdzie sie Guru od tego gatunku ryb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 http://www.jerkbait.pl/?p=168 już jest taki guru - Rognis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 http://www.jerkbait.pl/?p=168 już jest taki guru - Rognis Dzięki @pafek,z przyjemnościom sobie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 NO PiTT - w końcu dobrałeś się do tych pięknych panien z wąsikami. Życzę Ci jak najprędzej opracowania skutecznej metody na regularne łowienie tych większych brzan. TO chyba najsilniejsze ryby słodkowodne w naszej części globu. GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 http://www.jerkbait.pl/?p=168 już jest taki guru - Rognis Pafek, bez przesady. Jaki ze mnie guru... hehe Co prawda, łowię brzany na spinning co roku, ale myślę że jeszcze wiele mogę/muszę się nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 TO chyba najsilniejsze ryby słodkowodne w naszej części globu. Nie chyba, tylko na pewno Myślę, że jakby brzana miała rozmiary suma to ciężko byłoby wyciągnąć ją na normalną wędkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 W swoim życiu złowiłem na spina tylko dwie brzanki lekko powyżej 50cm.Brzany były przyłowem, ale do dziś pamiętam jakie miały parcie w górę rzeki Jak tylko dorobię się kiedyś porządnego pływadła na pewno jeszcze kilka się uwiesi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Moze czas jakis watek przygotowawczy do sezonu brzanowego otworzyc. Zostało kilka ładnych miesiecy, wiec moga sie znalezc w nim rozne ciekawostki dotyczace połowu i spotkan z brzanami, naszych forumowiczow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Moze czas jakis watek przygotowawczy do sezonu brzanowego otworzyc. Zostało kilka ładnych miesiecy, wiec moga sie znalezc w nim rozne ciekawostki dotyczace połowu i spotkan z brzanami, naszych forumowiczow. Marceli śmiało!!! tworzenie nowych wątku nie jest zarezerwowane dla moderatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Moze czas jakis watek przygotowawczy do sezonu brzanowego otworzyc. Zostało kilka ładnych miesiecy, wiec moga sie znalezc w nim rozne ciekawostki dotyczace połowu i spotkan z brzanami, naszych forumowiczow. Problem w tym ,że tych co łowią brzany na spinning regularnie z premedytacją jest na Jerbait.pl może kilku...a w sumie to ciekawy jestem kto oprócz załogi Pikusia Jak napisał jeden znany spinningista Za brzaną nie ma już nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Moze czas jakis watek przygotowawczy do sezonu brzanowego otworzyc. Zostało kilka ładnych miesiecy, wiec moga sie znalezc w nim rozne ciekawostki dotyczace połowu i spotkan z brzanami, naszych forumowiczow. Problem w tym ,że tych co łowią brzany na spinning regularnie z premedytacją jest na Jerbait.pl może kilku...a w sumie to ciekawy jestem kto oprócz załogi Pikusia Jak napisał jeden znany spinningista Za brzaną nie ma już nic... @Maciejowaty więc weź sie za brzany i daj wreszcie odpocząc tym boleniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Sąsiad masz chyba racje. Sledzac zeszłoroczne tematy brzanowe, raczej amatorow tej ryby na ,, jerkbait ,, mozna by było policzyc na palcach jednej reki Chciałbym sie mylic, wiec sledzic trzeba bedzie jak ktos otworzy watek ,, brzany 08 ,,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi