pitt Opublikowano 3 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 brzana fajna rybka, tylko troche silna wiekszosc moich tegrocznych pojedynkow wygladalo jak na zapodanym przykladzie a w przedostatni weekend, barwena w granicach 85 cm zwiala mi jakies dwa metry od 'ladowiska' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 dzisiaj mialem przyjemnosc z wasata malolata, najwyrazniej sie jej cos nie podobalo, bo za godzine przyszla z matka, stara wkurzona jak lew ... normalnie haki mi popsula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ciekawa technika holu...Kolega ma zadyszkę?Brzana wymaga latania, szczególnie duża z brzegu... Serdecznie pozdrawiam, znam to uczucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Jakby nie patrzec sprzydaly by sie wodery , zawsze mozna pokontrolowac wygodniej . Przygoda fajna ...jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 cholera ! Pitt, moze to i dobrze, ze tylko haki ci pogiela. starch pomyslec co by bylo jakbys ja wycholowal. a tak BTW to czy zastanawiales sie czemy wiekszosc brzan spina ci sie podczas cholu?? pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 @jurekdno jest bardzo kamieniste, a ja lowie z dwoma kotwicami, jak brzana zatnie sie tylko na tylna kotwice, to w zaleznosci od temperamentu i sprytu, albo ryje w dno, albo skacze jak zwariowana, te co skacza sa z reguly wyholowane, natomiast te kopiace tunele spryciuchy wypinaja sie, poniewaz kotwica brzuszna zahacza wczesniej czy pozniej o kamienie i bye ...innym powodem jest zbyt slaby zestaw do duzej brzany, ja w zasadzie lowie klenie i jak brzana powyzej 75 cm sie uwiesi, to nie mam szans na moim avidzie, te wieksze ryby z reguly tez wygrywaja ... ale do czasu, juz sie zastanawiam nad kijem w granicach 12-14 lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 ale do czasu, juz sie zastanawiam nad kijem w granicach 12-14 lb Nie przesadzasz Pitt??12-14lb to już poważny sprzęt Tajmienie czy półtorametrowe szczupaki nim targać a nie brzaniątka. Wiesz jaką średnicę by miała taka żyłka?? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 zalezy jak lezy w momencie lowie bardzo kleniowo bo 0.24 mm (cos kolo 8 lb) ... czyli czysta finezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi