Marcel Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Dzieki koledzy Sebciu, odpowiedz masz na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Super Brzanisko a jakie wasy ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Odrzański biceps: 61 cm i ~2,5kg OWNER ST-36BC RULEZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Industrialna brzana. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 no no.. Taka brzanka w centrum mista. Gratulacje! MOże trochę więcej info dotyczących połowu. Przynęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub_kolo Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 A jednak jakieś brzany w tym naszym Wrocławiu pływają. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 ...złowiona z premedytacją Wobler Jaxon Ferox 4cm/5PLN na allegro, aż miło rwać / + tunning OWNER No14, wiadomo dlaczego Reszta podręcznikowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Watek brzanowy to juz nawet nie kurzem i pajeczyna sie pokryl ale ostatnie lowienie mialo m-ce tak dawno, ze prawie nieprawda... Jak jeszce bylo duzo cieplej udalo mi sie na delikatny zestawik cos takiego dziabnac. Walka o dziwo dosc krotka mimo, ze prad solidny.Nie trzeba bylo, jak sadzilem wentylowac rybki zbyt dlugo, szybko odzyskala sily i dala nura z powrotem w wislane odmety.Zestawik tradycyjny..wysluzony Talonik 9' 21g, PP 8LB, na koncu dyndal korpulentny woblerek ~4cm tradycyjnie przezbrojony na Ownery ST 36. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Gratki chłopaki za brzany..P.S. @Gumo, to się nazywa kamuflarz łowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Ja się zastanawiałem- gdzie nożyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Gratuluję wszystkim łowcom...brzana piękna rybka a jaka waleczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Wy sie smiejecie a mnie sie klisza w aparacie zaswietlila.. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Graty Gumo. Widzę, że paznokcie malujesz białym lakierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Dzieki.Tak z ciekawosci siegnalem do oryginalu...biala plamka nie wiaze sie z obrobka zdjecia (niestety w dzisiejszych czasach konieczna) Odnosnie lakieru to nad Wisla uzywam czarnego pozostalosci w zakamarkach paznokci mozna jeszzce podziwiac... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Na rozruszanie wątku wrzucam moje brzanki z poprzedniego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 No ładne brzanki Może ktoś z Was ma jakieś informacje jak tam z brzaną w dolnej części Wisły?Ostatnimi czasy tak jakby tej brzany u nas nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Gdybym tylko dysponował łódką na rozkładzie miał bym kilka zdecydowanie większych ryb, a tak mogłem dobrać się tylko do tych mniejszych. Ale za rok to ja im pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 No pieknie, pieknie tylko pozazdroscic. Cudne Panienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 No, to mi sie podoba. Watek ruszyl... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Gdybym tylko dysponował łódką na rozkładzie miał bym kilka zdecydowanie większych ryb, a tak mogłem dobrać się tylko do tych mniejszych. Ale za rok to ja im pokaże Nie ma co.. Fotka ma klimat.. taki mroczny... Gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Zdjecie nie było obrabiane komputerowo, było po prostu cimno jak w d...e i tak jakos wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Łukasz, podsyłaj mi wcześniej fotki to nad tłem trochę popracuję <_< To i jedna ode mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 powinieneś dodać że jedna z 3 tego wieczora <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 powinieneś dodać że jedna z 3 tego wieczora <_< Ale za to najfajniejsza Hmm a Ty nie na Pomorzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Jeszcze w robocie, za 29 minut startueje <_< a potem to już tylko lipienie i ewentualnie trotyle jak będa chciały wspolpracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi