platynowłosy Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Witam PanowieJestem masażystą, dużo widziałem.Tu wysiadam.Zobaczcie:https://www.facebook.com/photo.php?v=1415121648711708 PozdrawiamAlek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 szkoda , że nie można kupić takich umiejętności , pewnie bym nie kupił nowej wędki , żonie by się podobało jak bym dzwigał mojego piwnego na drążku w taki sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Po obejrzeniu tego filmiku stwierdziłem, że człowiek jest chyba jedyną istotą na ziemi. która potrafi balansować na granicy praw fizycznych, a czasami nawet je łamać. Nie mogę sobie wyobrazić nawet ile ten człowiek musiał włożyć pracy aby osiągnąć takie umiejętności.Muszę przyznać ze temu też dużo nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa99 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Witam PanowieJestem masażystą, dużo widziałem.Tu wysiadam.Zobaczcie:https://www.facebook.com/photo.php?v=1415121648711708 PozdrawiamAlekPrzekozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) Większość ludzi, których widuję na siłowni ma problem z podciąganiem się szerokim nadchwytem a Ci dwaj to są kozaki, podziwiam Edytowane 20 Września 2013 przez Matiz992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) To może ten ,jakość nie najlepsza ale kolo ......... Edytowane 20 Września 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) Jest kilku kozaków, trzeba przyznać. Tego z pierwszego linku nie znałem. Dobry skubaniec. Tych dwóch na pewno znacie: Nieźle ćwiczą- a już "pompki" od 1:30 to masakra jakaś PozdrówkaKamil edit: Krystek, to właśnie ten Hannibal. Edytowane 20 Września 2013 przez Kamil Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) Klient jest prze mega ,kozak.Widać co jest jego pasją i obsesją . Edytowane 20 Września 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Drazek fajna sprawa, mam od trzech miesiecy. Dla tych co chcieliby zacząć podciągać się na drążku, warto wzorować się na tym Panu z filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 (edytowane) I to jest to, wszystkie te filmiki to ludzie nieobarczeni zbędnym przerostem masy, ładna sucha muskulatura i realna siła.Widać dobrze rozwinięte plecy poparte mięśniami brzucha a taki zespół to już solidna stabilizacja kręgosłupa.Aby podnieść się na drążku na jednej ręce trzeba już trochę pary w łapkach mieć. A teraz proszę zadać sobie pytanie - ile razy ja jestem w stanie podnieść się na drążku (i dlaczego tak mało) ?Dla tych, którzy znajdą samozaparcie i będą chcieli coś zrobić w tym kierunku, proponuję podciaganie.plI troszkę informacji na temat mięśni grzbietu. P.S@platynowlosy, o co kaman z tym OBCYM bo jakoś nie czuje bluesa . Edytowane 21 Września 2013 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 .... a co powiecie na taką parę. Gość z pierwszego linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Najbardziej podobają mi się przysiady pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Kotwitz. To ten sam facet od którego zaczął się ten wątek ( Frank Moderano ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Kotwitz. To ten sam facet od którego zaczął się ten wątek ( Frank Moderano ).No przecież napisałem, że gość z pierwszego linku, a film wkleiłem z jego strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) To i ja dorzucę ciekawostkę takie zwykłe biegi przez płotki ale jak to robią skoczkowie wzwyż a tu ciekawostka jak wysoko skaczą ciężarowcy Co do filmików powyżej sądząc po sprawności i wyglądzie mogę zaryzykować stwierdzenie, że crossfit działa cuda w połączeniu z drugą pasją (wspinaczka) tym bardziej jak widać dużo ćwiczeń związanych ze wspinaczką tam widać, jak też sporo układów z crossfitu jednak tzw ,,sprężynka,, u Pana mnie zaskoczyła... to zrobi średnio sprawna osoba jak ja np.. za to wychwyt z karku byłby bardziej na miejscu Edytowane 29 Września 2013 przez tyczkasport1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi