Jozi Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 No i w końcu sie zebrałem i zakupiłem u Pana Ogawy 4000 xg Marek teraz przyszedł czas na zakup dobrej gablotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Marek teraz przyszedł czas na zakup dobrej gablotki .z pancerną szybką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 No i w końcu sie zebrałem i zakupiłem u Pana Ogawy 4000 xg Czy Pan Ogawa sprzedaje Shimano 11 TWIN POWER 4000 w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Czy Pan Ogawa sprzedaje Shimano 11 TWIN POWER 4000 w dobrej cenie Jak dobrze pogadasz to pewnikiem tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Czy Pan Ogawa sprzedaje Shimano 11 TWIN POWER 4000 w dobrej cenie Z tego co wiem u Niego brak tego modelu. Próbowałem zamówić. Ale przyszedł od innego miłego człeka z Japonii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) Z tego co wiem u Niego brak tego modelu. Próbowałem zamówić. Ale przyszedł od innego miłego człeka z Japonii. lepiej nie mówić bo wykupie wszystkie Edytowane 9 Października 2013 przez zenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 No i dopadli go na cle Niby ma być jutro u mnie. Zobaczymy co za cudo Niestety druga paczka tez "wpadla" na granicy. Trzeba bedzie płacić Życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Poprzedni model NowyCzy w nowym jest łożycho pod szpulką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 http://fservice.shimano.co.jp/part/pdf/03158.pdfJest pierścień, trzeba dołożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Czyli można dołożyć. To super. I jeszcze drugie do korbki powinno wejść. Pinion podparty na dwóch łożyskach. Czego chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Czyli można dołożyć. To super. I jeszcze drugie do korbki powinno wejść. Pinion podparty na dwóch łożyskach. Czego chcieć więcej?Zamieniasz pierścienie na łożyska nr 15, nr 76, nr 95-można, nr 86-niekoniecznie(za dużo zabawy z przycinaniem pierśienia). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 To nieźle . Do Biomka dorzucamy stówke na łożycha i prawie Twinka SW mamy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Skoro chcesz w to wierzyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 To nieźle . Do Biomka dorzucamy stówke na łożycha i prawie Twinka SW mamy.....Andrzej a do Twinka SW dorzuć też dwa -trzy łożyska bo też można to prawie Stella - prawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Andrzej a do Twinka SW dorzuć też dwa -trzy łożyska bo też można to prawie Stella - prawie A jak do Stelli dorzucić dwa, trzy łożyska, to dopiero k...wa będzie maszyna, aż się Japońcy zdziwią. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 (edytowane) dotarł.Kręci leciutko i miło. Bardzo podobny do TwinkaNa pierwsze wrażenie bardzo fajna konstrukcja.Jedynie ta gulała na korbce. Pianka evo podobna. Ale Idzie przeżyćW sobote pojedzie na ryby to się bliżej zapoznamy.Fotki z Twinkiem w tym samym rozmiarze i modelu. Edytowane 16 Października 2013 przez MIGOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Marek ta gulała jeszcze do przeżycia, przy Twinie SW to jest zdecydowanie większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Marek ta gulała jeszcze do przeżycia, przy Twinie SW to jest zdecydowanie większa.dobrze ze jest piankowa to zimą bedzie w paluchy cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Niezle wyglada ten Biomaster SW. To zywa osoba tam w prawej czesci zdjecia, gdzie widac skarpetke wzorzysta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Synowa gira 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Biomistrz przypomina Stelle SW08. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) Jeżeli chodzi o uchwyt rączki młynka to moim zdaniem jest super, lepszy od plastikowego czy metalowego Chwyt jest pewny pianka twarda, antypoślizgowa i jest ciepło w palce, same plusy Edytowane 17 Października 2013 przez zenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Odswieze temat , @migotka jak sie sprawuje biomaster ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Odswieze temat , @migotka jak sie sprawuje biomaster ? Jeździ ze mną za każdym razem na ryby. W połączeniu z TP SW.I choć nie moge mu nic zarzucić to jednak lepiej mi sie łowi TP.Może jakiś podświadomy uraz do plastiku?Nie wiem.Wiem ze teraz bym dołożył i kupił twinka Tym bardziej że ta piankowa gula knoba jest jednak dla mnie mało wygodna. Dałem na jej miejsce korbkę ze stellki 98. Pasuje idealnie Edytowane 6 Listopada 2014 przez MIGOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) A czy ktorys z Panow ma moze Shimano 10 Biomaster SW4000XG? Mam okazje ten kolowrotek kupic i zastanawiam sie czy jest warty $300.00. Moze ktos wie jaka jest roznica miedzy Shimano 10 Biomaster SW a Shimano 13 Biomaster SW? Edytowane 6 Listopada 2014 przez Kwinto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi