Uszanowanko..Może koledzy z doświadczeniem ,którzy pływają na dwusuwach i czterosuwach zauważyli różnicę w ilości brań na głośniejszym dwusuwie a cichutkim czterosuwie... mam bardzo fajnego dwusuwowego marinerka , który oprócz tego że odrobinkę więcej pali a za to nie grzeszy kulturą pracy i nie zawodzi...ciekawi mnie czy jego głośniejsza praca nie powoduje zbyt dużego zamieszania w wodzie i płoszenia ryb... może ktoś opowie o swoich doświadczeniach, jestem bardzo ciekawy
Pytanie
Czoper
Uszanowanko..Może koledzy z doświadczeniem ,którzy pływają na dwusuwach i czterosuwach zauważyli różnicę w ilości brań na głośniejszym dwusuwie a cichutkim czterosuwie... mam bardzo fajnego dwusuwowego marinerka , który oprócz tego że odrobinkę więcej pali
a za to nie grzeszy kulturą pracy i nie zawodzi...ciekawi mnie czy jego głośniejsza praca nie powoduje zbyt dużego zamieszania w wodzie i płoszenia ryb... może ktoś opowie o swoich doświadczeniach, jestem bardzo ciekawy
pozdro
Czoper
Edytowane przez CzoperOdnośnik do komentarza
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi