Rheinangler Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Mam pytanie do posiadaczy Tuków Z iA oraz Z C.Czy "dupki" z Turków ZiA pasują do turków ZC?Pytam bo chcę zmienić te nie pasujące kolorystycznie srebrne w swoich ZC na złote z ZiA.Będę wdzięczny za odpowiedź a jakby jeszcze ktoś podpowiedział gdzie je nabyć to byłaby pełnia szczęścia.poszukiwane rozmiary 2000, 2500, 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Arek, mefisto fishing, a czy pasujã = nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 już kiedyś pytałem Mefiego o nie ale mówił, że nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 No to dupa zbita musisz zaakceptować srebro Ewentualnie przemaluj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Pasują. Nie ma żadnej różnicy poza kolorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Dziękuje Panie Tomaszu Wojtek,- to tylko kosmetyka,- trafię to dobrze, nie trafię to też nie będę płakał ale głupio by było kupić w przekonaniu o własnej nieomylności a potem się rozczarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 eee..nie kupisz więc nie masz się co zastanawiać czy pasują chyba, że coś z demobilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 a masz coś z demobilu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 nie mam nic w tej materii dupczastej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi