Tomek_N Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 No i sa juz fotki z Fishing Show tegorocznego http://www.jbnbc.jp/etc/2008/02/2008.php Zycze milego ogladania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Umiesz grac na nerwach Tomek PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Haha dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Haha dlaczego? lepiej nie pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ... i kolejne wcielenie ABU REVO pokazali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daro Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Prawie jak u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 cosik ostatnio im fłużej patrze na revo'sy tym ... bardziej widze daiwe <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorator73 Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 cosik ostatnio im fłużej patrze na revo'sy tym ... bardziej widze daiwe <_< <_< <_< Hmmm...to nie przypadek. Naturalnym jest dążenie do doskonałości Myślę, że inne firmy po zdobyciu tytułu mistrza świat we wszystkich kategorach kolarstwa też pójdą tą drogą P.S.To taki subtelny żarcik i mam nadzieję, że tak zostanie odebrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 cosik ostatnio im fłużej patrze na revo'sy tym ... bardziej widze daiwe <_< <_< <_< Hmmm...to nie przypadek. Naturalnym jest dążenie do doskonałości Myślę, że inne firmy po zdobyciu tytułu mistrza świat we wszystkich kategorach kolarstwa też pójdą tą drogą P.S.To taki subtelny żarcik i mam nadzieję, że tak zostanie odebrany taaaaa rozumiem ze żartem jest dążenie do doskonałości DAIWY no bo niby do czego (i w tym momencie widze jak spigotowi iskry z zebow leca ) oczywiscie to taki zarcik subtelnt i mam nadzieje, że tak zostanie odebrany <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Standardy Daiwy są niedoścignione (musi ktoś bronić Steez'a) <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Standardy Daiwy są niedoścignione (musi ktoś bronić Steez'a) <_< <_< <_< e tam krzyś ! nie znasz sie. steez podobnie jak monoblock to już nie taka znowu daiwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Ale napis pozostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warciak Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 w poprzednim temacie napisałem ,że jesteśmy za Japonią kilkadziesiąt lat do tyłu teraz jestem pewien ,że to jest koło 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 38 000 yenów za REVO jesli to niby japońska wersja revo premiera to cena jest ostrym przegięciem.. No chyba, ze tylko napis abu garcia jest taki sam jak w PRM... a reszte wymienili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Tylko dla elity PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Film z Osaki http://tv.shimano.co.jp/movie/event/2008_fishingshow/ Fajnie by było coś zrozumieć PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 A mieliśmy być drugą Japonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tomek_N
No i sa juz fotki z Fishing Show tegorocznego
http://www.jbnbc.jp/etc/2008/02/2008.php
Zycze milego ogladania
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi