damian22777 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 (edytowane) Niedawno w moje ręce dostał się ten kołowrotek. Trafił do okoniówki (wklejanka do 15gr i żyłka 0.16). Na sucho jest wszystko ok, ale pod choćby lekkim oporem już jest nieciekawie... kręci się ciężko i łowić się praktycznie nie da... nawet podczas holu niewielkiego okonia.Miał ktoś podobnie? Co może być nie tak? Edytowane 21 Września 2013 przez damian22777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Sprawdź rolkę czy się swobodnie obraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Tomek ma rację-może być rolka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Raczej rolka odpada. Miałem także ten model i również ciężko chodził. Postanowiłem go przesmarować w nadziei że coś się poprawi, no ale niestety kręci nadal ciężko. Powiem tak, idzie sie przyzwyczaić do tego, łowiłem tym modelem ze dwa sezony i byłem z niego zadowolony, prócz tej ciężkiej pracy oczywiście. Dodam że nawija przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Rolka jest ok, sprawdzałem zarówno nad wodą jak i teraz w domu. Zostaje jeszcze opcja oddania na gwarancji, tylko czy to ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEON Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 witaj.mam taki mlynek po roku zaczal szumiec,oddalem do serwisu wymienili rolke i lozysko jeszcze przeglad i konserwacja-chodzi jak maselko.wal smialo do smoka masz takie prawo,a tam maja szanowac klijenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi