traker Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 czy któryś z forumowiczów łowi może na rzece Inie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 zobacz wątek o trociach z 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Witaj @traker.Dokładnie jak prawi @Artech, poszperaj, poczytaj. A tak między nami za moich czasów nie było netu, ale za to była wewnętrznachęć szukania i poznawania nowych i coraz to nowych łowisk. Teraz wygląda na to, że wszyscy czekają na gotowe recepty i na-miary na wody i miejscówki. A gdzie w tym wszystkim własna inwencja i dreszczyk emocji w poszukiwaniu nowego, nieznanego ikto wie czy nieobiecującego łowiska. Te przemyślenia daję podrozwagę młodym i niecierpliwym kolegom. Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witam, nie muszę szperać ani czytać, nie czekam na gotowe recepty ani na namiary na nowe miejscówki i wody. Po prostu chciałem pogadać z kimś kto podobnie jak ja łowi na tym (lub podobnym) odcinku Iny - co łowi, jak łowi i w ogóle.A co do inwencji i dreszczyku emocji w poszukiwaniu nowego, nieznanego łowiska, to w mojej okolicy - bliższej i dalszej - odkryłem już większość łowisk - niektóre całkiem fajne.Podzielam powyższą uwagę co do młodych i niecierpliwych kolegów - ja początkujący jestem tylko na tym forum i w castingu kolego Jachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witaj @trakerTo też ta uwaga była skierowana do tych młodych wędkarzy i takogólnie. A o samej Inie trochę tu było, ale powiem Ci, że nie zawiele, chłopaki boją się zadeptania ich łowisk, i pewnie mająrację.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witam, i się nie dziwię - w końcu Ina to mała rzeczka. Na odcinku na którym łowię ma średnio 3-4 metry szerokości, no chyba, że po deszczach przybierze wody albo wyleje. I co chwila otwierają i zamykają pobliską tamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Żeby trochę ożywić wątek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 No no ciekawa rzeka az wedka sie pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Rzeka ciekawa, tylko coś ryby nie gryzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ale milo chociaz sie przejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Spoko panowie, na wszystko przyjdzie czas, na ryby też.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Oczywiście, że miło. A jeszcze jak taka ładna rzeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 To ciągle Ina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ten ostatni zakrecik fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Fajny, ale jeden z najczęściej obławianych, przy samym moście, więc nie trzeba daleko chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ale samo przeciagniecie wobka albo blaszki w takim miejscu to juz radosc i nadziej ze moze akurat sie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 No i trafia się, to ulubione miejsce kłusoli, żeby w grudniu trotki na spinning pozahaczać, obok wpływa rzeczka gdzie troć ma tarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Brak solw na tych klusoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Co tam slychac na Inie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Niestety dzisiaj znowu nic, zaczynam myśleć, że tu nie ma już ryb. Ogólnie na trzy spotkane osoby tylko jedna miała jedno puknięcie i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 to lipa tak jak u mnie trzeba bedzie sie zajac innymi rybkami moze kleniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Jeszcze nie słyszałem żeby ktoś na tym odcinku złowił klenia - być może są, a jazia kiedyś złowiłem - jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Co tam slychac na Inie? Płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi