traker Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ładne zdjęcie. A w którym miejscu robione??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Jak tam panowie ruszylo sie cos na inie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 U mnie nie, ale to może dlatego, że mi się córeczka urodziła i nie za bardzo będę miał czas jeździć na ryby w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 A to gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Dzięki, kupiłem parę wobków pstrągowych, a tu trzeba będzie pieluchy zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 to gratulacje coreczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 jak tam na inie cos sie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 teraz to mam pieluchy zamiast woblerów, rybki będą musiały trochę poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 http://www.wedkarskiswiat.pl/content/view/789/40/ tak powinno być częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Swiete slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ina wylała niesamowicie, wszystkie łąki dookoła zalane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Jeszcze nie słyszałem żeby ktoś na tym odcinku złowił klenia - być może są, a jazia kiedyś złowiłem - jednego. Ja na Inie klenie łowie dość regularnie - jest ich sporo,ale chyba trochę niżej niż Ty ps.Gratulacje Tatusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Dzięki, u mnie na odcinku od Nosowa do Witkowa (tak w środku) obecnie nic nie bierze, rozmawiałem dzisiaj z jednym znajomym - więcej łowi i trochę sie zna - i mówi, ze od początku roku ani jednego pstrąga nie złapał na tym odcinku, nie mówiąc już o innych rybach, nie wiem co się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ja w tym roku jeszcze nie próbowałem, ale w maju kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Traker tak po fotkach myślałem, że jeszcze wyżej łowisz. A tam rybki bytują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 U mnie niestety nie bytują, żebym to tylko ja nic nie złowił, ale z kilkoma fachowcami rozmawiałem i też nic. Podobno na rosówki ktoś złowił pstrągi, ale nie wolno na tym odcinku łowić na inne przynęty niż sztuczne więc tego nie liczę bo to kłusownictwo. W grudniu to kłusole trochę połowili - nawet kilka zdjęć widziałem - może trochę dalej, za Stargardem, bliżej Goleniowa lepiej biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stargardzianin_pstrąg Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Odkopuje wątek, sam łowie na Inie i jej dopływach w okolicach Stargardu. W tej chwili w mieście woda jest strasznie brudna, ale w lato klenie wariowały, trafiały się pstrągi, szczególnie na dopływach. W sezonie małych ryb było baaardzo dużo, przede wszystkim okonie i szczupaki ( przez które straciłem masę przynęt, żyłka 0.14, bez przyponu, a tu zębaty )- to chyba wyniki zarybiania. Nie wiem czym jest spowodowany syf w tej chwili, ale w lato i jesienią, woda poniżej wodospadu w Stargardzie była na prawdę baardzo czysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FARAON27 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Odkopuje wątek, sam łowie na Inie i jej dopływach w okolicach Stargardu. W tej chwili w mieście woda jest strasznie brudna, ale w lato klenie wariowały, trafiały się pstrągi, szczególnie na dopływach. W sezonie małych ryb było baaardzo dużo, przede wszystkim okonie i szczupaki ( przez które straciłem masę przynęt, żyłka 0.14, bez przyponu, a tu zębaty )- to chyba wyniki zarybiania. Nie wiem czym jest spowodowany syf w tej chwili, ale w lato i jesienią, woda poniżej wodospadu w Stargardzie była na prawdę baardzo czysta. Witam wszystkich a na co łowisz te klenie ? jakie przynety są najlepsze twoim zdaniem na naszą ine ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FARAON27 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 i jeszcze jedno jak trotka w okolicach stargardu bo ogolnie w tym roku słyszałem ze troche rybek padło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stargardzianin_pstrąg Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Z tego co czytałem na innych forach, i dowiedziałem się w sklepie wędkarskim na Inie było chyba najlepsze otwarcie w tym sezonie. 2.01 każdy wędkarz miał komplet a trafiali się co łowili więcej. Na inie klenie łapie na chrabąszcze, małe woblerki - bardzo skuteczne są malutkie Erki. No i paprochy, przy wyprawach okoniowych trafiałem dużo kleni - coś w tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FARAON27 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Rozumiem ze od stargardu ponizej jest szansa na złowienie klenia ? jakis odcinek proponujesz? klenia jeszcze nie złowiłem moze na wiosne sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stargardzianin_pstrąg Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Wszędzie jest szansa na złowienie klenia, powiedział bym nawet że jest go tam bardzo dużo. Dokładnych miejscówek nie będę zdradzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FARAON27 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Dokładnych miejscówek sie nie zdradza ja mieszkam w górnej czesci iny i tutaj klenia raczej ciezko złowic bo nawed nie słyszałem zeby ktoś złowił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi