Stargardzianin_pstrąg Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Odradzam słuchania tych z nad wody, chyba że to prawdziwi wędkarze. Bo w 99% to kłusownicy. Albo pakujący ponad limity nie wymiarów do torby, albo nie zdający sobie sprawy że łapią w wodzie górskiej, czy krainie pstrąga i lipienia. Klenia da się złapać, z tym że trzeba poszukać fajnych miejsc. Mi całe wakacje zajęło opracowanie tej rzeki. I nadal nie znam jej na tyle dobrze żeby moje wyniki były powalające. Podrawiam edit. Poza tym zastanów się, jeśli ktoś złapie wielką kluchę - To czy będzie o tym wszystkim rozpowiadał i zachęcał do łowienia na tym odcinku ? Ze mnie się ludzie śmiali jak łowiłem na Inie i jej dopływach. A potem ja się z nich śmiałem że wracają o przysłowiowym kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FARAON27 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Kułsoli jest sporo tego nie da sie ukryć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Na szczęście istnieje coś taiego jak TPRIiG. wszystkim milośnikom tej rzeki polecam jej członków oraz samą organizacje... a na jej czele Artur Furdyna. PRawidzy miłośnik Iny i nie tylko. Swoja drogą w tę niedzielę odbędą się zawody - w sumie bardziej spotkanie towarzystkie na tej rzece - ze startem na inie w Goleniowie. Pewnie udziału brał nie będe ale... chyba się wybiore w ramach odświeżenia starych znajomści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stargardzianin_pstrąg Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ja widzę rzeczowe efekty zarybień TPRIiG w postaci masy niewymiarowych szczupłych. Dużo jest klenia i okonia. Ruszył się bardzo powoli pstrąg potokowy, a rozpoczęcie sezonu trociowego, mówi chyba samo za siebie. Tylko wędkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FARAON27 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jestem ciekaw jakie bedą wyniki troć INY w tamtym roku porazka ale w tym powinno być okej. Niestety nie moge brac udziału ;/ praca.Co do tpriig to odwalili kawał dobrej roboty przy ochronie tarła troci co widać nad rzeką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekd3 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam!Czy ktoś wie,który odcinek Iny jest wyłączony z wędkowania?Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Dopiero drugiego dnia młody Szymański złowił pierwszą rybę jedyną na zawodach na Inie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FARAON27 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Szymański wygrał ale padła jeszcze jedna rybka około 1,5kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Szymański wygrał ale padła jeszcze jedna rybka około 1,5kg. Dokładnie 1,22 i 56 cm http://www.tpriig.pl/a-moze-razem-na-rybki-/1385-opolowy-201 0/Page-14.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Tylko patrzeć jak podzielą zawody na kategorie wiekowe . No bo jak to? Dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 ryba szymon byla na prawde piekna i dosc gruba jak na te pore. mam nawet kilkanascie fotek, ale ze wzgledu na standardy forum wstawial ich nie bede... tak czy siak fajnie wyszlo ze 92 chlopa przez dwa dni wedkowania i ... jedyne miejsca na pudle przypadly najmlodszym uczestnikom. pierwsze miejsce Szymon Szymański, który w trakcie gdy ojciec lamal wedke oddalil sie od niego na 100 m i sam zacial, wytargal i podebral na prawde fantastyczna rybe (74cm i ponad 3kg- jesli dobrze pamietam to cos ok 3,2-3,4kg) drugie miejsce zajal chłopak ktory karte wędkarska ma doslownie od kilkunastu dni jak widac troc-iny to wredne ryby zeby bylo smieszniej Marek Szymański przyznal się ze jak zobaczył swojego Szymona który szedl do niego z rybą to miał nadzieje ze to szczupak (ktory byl poza punktacją) niestety pogoda splatala potęznego figla i podobnie jak rok temu moze sie okazac ze dzien po zawodach troce będa na na prawde wielkim zarciu (wzrost temp w okolice 0st C pierwszy od kilkunastu dni...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 super jest jak młodzi dowalaja starym profesorom <_< widać sie uczą,a od Szymka Szymanskiego to pewnie i niejeden mogłby sie nauczyć sporo tata młodego ukierónkował prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi