Manniek66 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Siemanko , przymierzam się do kupienia kamerki sportowej do nagrywek nad wodą.Używał ktoś , może polecić lub odradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 z tych najtańszych najlepszych to ta nie mieści się w tej kategorii moim zdaniem. Rynek jest nasycony budżetówkami. Ja Ci polecam Redleaf RD32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Ja swojego czasu dostałem najtańszą "sportową" kamerkę MD80. Jakość jeżeli dobrze pamiętam DVD jednak przy bardzo dynamicznym obrazie (zamontowana na kasku, przy jeździe na moto) nie ogarniała tego co się dzieje i nie dało się później tego oglądać. Koleś jeździ do dzisiaj z tytułowym Overmaxem, niejedną glebę zaliczył, kamera wielokrotnie była narażona na gałęzie, piach, błoto itp. itd. a działa dalej i jakość filmików określiłbym na bdb. To full HD to może trochę naciągane jak dla mnie, jednak do oglądania na dużym TV wystarczy. Także jakbyś chciał coś więcej o niej wiedzieć to mogę podpytać o szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter4127 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) W tym budżecie poszukałbym czegoś z Bulleta. Edytowane 22 Września 2013 przez dexter4127 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 22 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Ja swojego czasu dostałem najtańszą "sportową" kamerkę MD80. Jakość jeżeli dobrze pamiętam DVD jednak przy bardzo dynamicznym obrazie (zamontowana na kasku, przy jeździe na moto) nie ogarniała tego co się dzieje i nie dało się później tego oglądać. Koleś jeździ do dzisiaj z tytułowym Overmaxem, niejedną glebę zaliczył, kamera wielokrotnie była narażona na gałęzie, piach, błoto itp. itd. a działa dalej i jakość filmików określiłbym na bdb. To full HD to może trochę naciągane jak dla mnie, jednak do oglądania na dużym TV wystarczy. Także jakbyś chciał coś więcej o niej wiedzieć to mogę podpytać o szczegóły Mateusz , jak możesz to zapytaj kolegę ile mniej więcej trzyma bateria i jak długo trzeba ją ładować.Filmy kręcic będę głównie dla siebie i dla znajomych a oglądane będą na komputerze więc jakość jaką oferuje ta kamerka jest wystarczająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 http://www.onyougo.pl/lenco-sportcam-100_pi1990493 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) Mateusz , jak możesz to zapytaj kolegę ile mniej więcej trzyma bateria i jak długo trzeba ją ładować.Filmy kręcic będę głównie dla siebie i dla znajomych a oglądane będą na komputerze więc jakość jaką oferuje ta kamerka jest wystarczająca Ładujesz ją przez usb kabel jest w zestawie , batka trzyma od 1h min do max 2h ale to b.słaba kamerka jak kolega napisał , nadaje sie tylko do nagrywania z b.stabilnego mocowania jak bedziesz sie ruszał to nie ogarnie obraz bedzie rozmytytu masz za grosze http://www.aliexpress.com/item/Hot-selling-Free-shipping-DVR-Sports-Video-Camera-MD80-Mini-DVR-Camera-Mini-DV/670496318.htmlAle kup lepiej którąś z tych http://www.aliexpress.com/premium/rd32.html?ltype=wholesale&SearchText=rd32&d=y&origin=y&productId=750508615&initiative_id=QRW_20130922231622&isViewCP=y przesyłka gratis i czas czekania ok 7 dni /ja tam dużo u skośnych kupuje i jestem zadowolony/ Edytowane 23 Września 2013 przez seiken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi