Fishmaker Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Tzn? Może jakiś wadliwy produkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Wyrwałem go od kogoś po dobrych pieniążkach podobał mi się wizualnie kolega mówił żebym sprzedał bo zaraz go połamię mocniejsze zgięcie ugięcie na zaczepie i górna część wędki pękła jak zapałka, pęknięcia nie miał może był wadliwy jedno wiem na pewno wyleczony zostałem z chinszczyzny jestem fanem i zwolennikiem st.croix. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Może ktoś na temat wyżej wymienionego wyrazić swoją opinię .Bo mam takie myśli żeby sobie go kupić. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Podobno stara,zielona seria była najlepsza.Mam wrx 270cm i uważam ,że to świetne kije,ale polecam templara thekilla 240cm- wiem ,że cena dwa razy wyższa,ale kij warty tej kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi