spigot Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 nie no ręce opadają Rafka za to cię ... lub nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 szczerość aż do bólu <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Rafał, Kupię Ci Daiwę , to przestaniesz nas się czepiać <_< DAIWA RULEZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 byle daiwy do reki nie wezme... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Full wypas się marzy, co <_< ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Czekam na opis tego wypasu <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Full wypas się marzy, co <_< ? daj spokoj, w zpelnosci wystarczy mi Alphas ITO (zeby nie bylo tak latwo - ze dostępny i w ogole ) co prawda stylistycznie najbardziej mi się podoba STEEZ ale... jakoś tak wyszło, że nie przepadam - wberw ogólnemu zachwytowi - za lekkimi / magnezowymi multikami. Dla mnie one są po prostu zbyt zabawkowate w łapie. A ja prosty chłop jestem i ... lubie czuć moc wiesz... żelazne zabawki (ojciec mechanik) ciężkie dziecińśtwo i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witam, @ Mifek, Miejmy nadzieje ze juz niedlugo bedziesz mial w rekach inna Daiwe, takiego rounda po ostrym tuningu <_< <_< <_< Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 I widzisz Mifciu, zostałeś otoczony, nie masz drogi ucieczki, musisz sie poddać. Michał Cię dobije! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 I widzisz Mifciu, zostałeś otoczony, nie masz drogi ucieczki, musisz sie poddać. Michał Cię dobije! <_< a jesli chodzi o monoblocka bujo... to ... moim zdaniem z typowej daiwy to niewiele w niej zostało... a wcale nie jest pewne, że ją w końcu kiedyś zobaczę chociaż szanse są poza tym ja zawsze twierdziłem,że daiwy mi się podobaja... ale tylko podobają i póki co mieć nie mam żadnej i nie zapowiada się by miało to ulec zmianie no chyba, że jakiś mikołaj mnie kiedyś u(nie)szczęśliwi i wtedy... ale moj mikolaj na szczescie nie jest taki zamozny i jak kiedyś powiedział - bata na siebie to on kręcił nie bedzie - kupując mi sprzęt wędkarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witam, @ Mifej, Podejrzewam ze jak juz do ciebie dojedzie to z Daiwy w nim juz nic nie zostanie <_< <_< <_< bo mialy byc podobno jakies szpulki i korbki do tuningu :D Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 witam, jak zwykle wszyscy pojechali po Jaxonie. Ciekawi mnie czy podobnie myślicie o całej ofercie Jaxona, czy ta niechęć odnosi się tylko do multiplikatorów? Ja posiadam spinning Jaxon Astral Zander i jest całkiem w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 swego czasu mieli fajne obrotowki REDER czy jakos tak nawet się krecily i nawet mi podeszly do gustu choc jeszcze wczesniej - ze sto lat temu uzywalem SELECTION 2000 FEEDER. i kurde nawet sie nie polamal BA! nawet kilka karpi wytargał... ale to zamierzchłe czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Nie nie można powiedzieć, że cały Jaxon jest be. Wahadła, obrotówki i niektóre woblery mają fajne. Tylko, że robione sąw Kołobrzegu Made by HRT.Pozdro JachuPS pilkery też, producent j/w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Jachu, To naprawdę zaskakujące , bo HRT sprzedaje się bez problemu. Dziwota, ot dziwota na tym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Obrotówki, wahadłówki HRT są sprzedawane pod rożnymi markami np Geologic (robione dla Decathlonu) Jaxon, Shogun. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Mam jedna wahadłówkę Jaxona - ładnie chodzi, używałem ją ze 4 razy, na razie bez rezultatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawal Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 @trakerStatystyki mówią, że jedno branie przypada na ok. 200-300 rzutów. Nie poddawaj sie! @mifekReder, Orion, Spark to hiszpańska wersja Mepsów: Aglia, Comet, Long, do tego dochodzą autorskie: dalokasiężny Ason, trociowy Popper i kleniowe Mini. Świetne błystki i tu nie ma nic do śmiechu Związki z firmą J należy uznać za zupełnie przypadkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 @trakerStatystyki mówią, że jedno branie przypada na ok. 200-300 rzutów. Nie poddawaj sie! @mifekReder, Orion, Spark to hiszpańska wersja Mepsów: Aglia, Comet, Long, do tego dochodzą autorskie: dalokasiężny Ason, trociowy Popper i kleniowe Mini. Świetne błystki i tu nie ma nic do śmiechu Związki z firmą J należy uznać za zupełnie przypadkowe Kurde SAVAL faktycznie... zapomnialem o mojej ulubionej sweg oczasu na okonie i bolaski ASONce Dzięki za przypomnienie. az normalnie zaraz pojde i sprawdze czy am cos jeszcze w pudelku bo je cholernie lubie... ale tylko i wylacznie srebrne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawal Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 A widzisz.... To jeszcze dorzucę, że ładnych parę lat temu te blaszki wprowadził na nasz rynek znany wędkarz z Gorzowa Wlkp.(dziennikarz? literat? pięknie pisał o Obrze.. nazwisko mi wyleciało), który kilka lat pracował w Hiszpanii. Pewnie wiesz o kogo chodzi, to w koncu twój teren A srebrne Mini to był prawdziwy killer na majowe bolenie w przelewach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Rafał, mam parę ason-ek srebro mat i mosiądz, no i rederów też.A tak po cichu to Ci powiem, że też je robią w Kołobrzegu.Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawal Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 A tak po cichu to Ci powiem, że też je robią w KołobrzeguNaprawdę? No to nie ma już egzotycznych hiszpanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Rafał, mam parę ason-ek srebro mat i mosiądz, no i rederów też.A tak po cichu to Ci powiem, że też je robią w Kołobrzegu.Jachu misiek to może masz dostęp bezpośredni, albo przynajmniej mniej pośredni niż w takim np NEMO w szczecinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 @sawalJak to nie ma, są, tylko yakie nasze bardziej swojskie, alerównie gorące !Rafał.Nie obiecuję, ale wrzucam temat, a nuż coś się urodzi.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Mifek, A kiedy kupujesz ciężarówkę? <_<. Będziesz potrzebował jedną, aby wszystkie bambetle zabrać nad wodę <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi