Skocz do zawartości

tuning jaxona

vitacola

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Full wypas się marzy, co <_< ?

daj spokoj, w zpelnosci wystarczy mi Alphas ITO (zeby nie bylo tak latwo - ze dostępny i w ogole :mellow: )

co prawda stylistycznie najbardziej mi się podoba STEEZ ale... jakoś tak wyszło, że nie przepadam - wberw ogólnemu zachwytowi - za lekkimi / magnezowymi multikami. Dla mnie one są po prostu zbyt zabawkowate w łapie. A ja prosty chłop jestem i ... lubie czuć moc :D wiesz... żelazne zabawki (ojciec mechanik) ciężkie dziecińśtwo i te sprawy :mellow:

I widzisz Mifciu, zostałeś otoczony, nie masz drogi ucieczki, musisz sie poddać. Michał Cię dobije! <_<

a jesli chodzi o monoblocka bujo... to ... moim zdaniem z typowej daiwy to niewiele w niej zostało... a wcale nie jest pewne, że ją w końcu kiedyś zobaczę chociaż szanse są :mellow:

poza tym ja zawsze twierdziłem,że daiwy mi się podobaja... ale tylko podobają :mellow: i póki co mieć nie mam żadnej i nie zapowiada się by miało to ulec zmianie :mellow:

no chyba, że jakiś mikołaj mnie kiedyś u(nie)szczęśliwi i wtedy... ale moj mikolaj na szczescie nie jest taki zamozny i jak kiedyś powiedział - bata na siebie to on kręcił nie bedzie - kupując mi sprzęt wędkarski :mellow:

swego czasu mieli fajne obrotowki REDER czy jakos tak :mellow: nawet się krecily i nawet mi podeszly do gustu :mellow:

choc jeszcze wczesniej - ze sto lat temu uzywalem SELECTION 2000 FEEDER. i kurde nawet sie nie polamal :mellow: BA! nawet kilka karpi wytargał... ale to zamierzchłe czasy :mellow:

@traker

Statystyki mówią, że jedno branie przypada na ok. 200-300 rzutów. Nie poddawaj sie! :mellow:

@mifek

Reder, Orion, Spark to hiszpańska wersja Mepsów: Aglia, Comet, Long, do tego dochodzą autorskie: dalokasiężny Ason, trociowy Popper i kleniowe Mini. Świetne błystki i tu nie ma nic do śmiechu :lol: Związki z firmą J należy uznać za zupełnie przypadkowe :lol:

@traker

Statystyki mówią, że jedno branie przypada na ok. 200-300 rzutów. Nie poddawaj sie! :mellow:

@mifek

Reder, Orion, Spark to hiszpańska wersja Mepsów: Aglia, Comet, Long, do tego dochodzą autorskie: dalokasiężny Ason, trociowy Popper i kleniowe Mini. Świetne błystki i tu nie ma nic do śmiechu :lol: Związki z firmą J należy uznać za zupełnie przypadkowe :lol:

Kurde SAVAL faktycznie... zapomnialem o mojej ulubionej sweg oczasu na okonie i bolaski ASONce :mellow: Dzięki za przypomnienie. az normalnie zaraz pojde i sprawdze czy am cos jeszcze w pudelku :mellow: bo je cholernie lubie... ale tylko i wylacznie srebrne :mellow:

A widzisz.... :lol:

To jeszcze dorzucę, że ładnych parę lat temu te blaszki wprowadził na nasz rynek znany wędkarz z Gorzowa Wlkp.(dziennikarz? literat? pięknie pisał o Obrze.. nazwisko mi wyleciało), który kilka lat pracował w Hiszpanii. Pewnie wiesz o kogo chodzi, to w koncu twój teren :D

A srebrne Mini to był prawdziwy killer na majowe bolenie w przelewach :D

Rafał, mam parę ason-ek srebro mat i mosiądz, no i rederów też.

A tak po cichu to Ci powiem, że też je robią w Kołobrzegu.

Jachu

misiek to może masz dostęp bezpośredni, albo przynajmniej mniej pośredni niż w takim np NEMO w szczecinie