mifek Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Mifek, A kiedy kupujesz ciężarówkę? <_<. Będziesz potrzebował jedną, aby wszystkie bambetle zabrać nad wodę <_< <_< <_< ciężarówkę??? a po co mi remek sie ogranicza do 10 szkutecznych przynęt... ja idę w jego ślady, też się ograniczam do 10ciu... pudelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Witam!! kolega mój postanowił jednak zrobić ten tuning Jaxona, zobaczymy jak sie będzie sprawował po nim. dzięki za wypowiedzi i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 vitacola@Teraz już wiesz jaka jest opinia ludzi na forum na temat tego kołowrotka.i tak zrobisz jak uważasz. Tylko nie mieszaj do tego kolegów. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 @Thymallus ja nie mam tego multikar, mój kolega go ma i poprosił o założenie tego wątku bo chce poprawić jego prace. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi