Pierwszy rzut, siada 30-stak, odprowadzają go podobne + dużo większe, a później długo długo pustynia. Macie na to jakieś patenty? Zmiana przynęt,prowadzenia,głębokości prowadzenia,głębokości miejsc w całej okolicy itd przetestowane. Nie stosowałem jedynie środków zapachowych itp. Coś mądrego ktoś poradzi?
Pytanie
wobler129
Co zrobić w sytuacji, gdy:
Pierwszy rzut, siada 30-stak, odprowadzają go podobne + dużo większe, a później długo długo pustynia. Macie na to jakieś patenty? Zmiana przynęt,prowadzenia,głębokości prowadzenia,głębokości miejsc w całej okolicy itd przetestowane. Nie stosowałem jedynie środków zapachowych itp. Coś mądrego ktoś poradzi?
Top użytkownicy dla tego pytania
8
5
5
5
Popularne dni
23 Wrz
29
9 Paź
18
25 Wrz
9
26 Wrz
4
Top użytkownicy dla tego pytania
skippi66 8 odpowiedzi
popper 5 odpowiedzi
wobler129 5 odpowiedzi
gracek 5 odpowiedzi
Popularne dni
23 Wrz 2013
29 odpowiedzi
9 Paź 2013
18 odpowiedzi
25 Wrz 2013
9 odpowiedzi
26 Wrz 2013
4 odpowiedzi
Popularne posty
woblery z Bielska
1. Ryba w drabinie ewolucyjnej stoi niżej niż żaba. Czy ktoś o zdrowych zmysłach może coś powiedzieć o "mądrości" żaby? 2. Zupełnie głupie drzewo, jeśli codziennie trochę nagiąć, krzywe wyrośnie. Pr
zetika16
Hehe może jak w ciuciu babce... zatkac oczy karuzele zrobić i cyk do wody...
Friko
Moje doświadczenia są takie, że wszystkie te opowieści o "ostrzeganiu" jednych okoni przez drugie, odstarszaniu przez wypuszczane ryby etc uznaję za bajki śmiechu warte dlaczego tak uważam: wielokr
Opublikowane grafiki
74 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi