polmar Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Zakupiłem ostatnio kijek Sage FLi 590-4 czy może ktoś na forum miał kiedyś taki???Szukam linki Rio Selective Trout II WF5F ale jest WF6F w dobrej cenie tylko nie wiem czy nie za ciężko dla kijka?Może ktoś coś napisze wtym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Cześć Marcin, swego czasu łowiłem tym kijkiem tylko w długości 9'6. Używałem sznurka w klasie 5 Rio Grand i było dobrze. Jest to na tylo mocny i szybki kij że nie powienien mieć problemu z tą linkąw 6 klasie o której piszesz.pozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polmar Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Dzięki Pawle już zakupiona szusteczka zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi