popper Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 http://www.art-rod.com/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 na samym dole nowego artykułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 @Mifku, artykuł prześledziłem od deski do gwoździa. Tylko podpisów nie czytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 @Mifku, artykuł prześledziłem od deski do gwoździa. Tylko podpisów nie czytałem wstydź się popek wstydź się... za karę będziesz nosił mój plecak nad kwisą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Witamy wszystkich.Korzystając z zaproszenia chcieliśmy sie przedstawiać.Wraz z moim przyjacielem Tomkiem od kilkunastu lat budujemy wędki i cenimy polskich wędkarskich rzemieślników.Kilka tygodni temu w Poznaniu otworzyliśmy Pracownie Art-Rod Mańczak i Mytko. Do tej pory działaliśmy w wąskim gronie przyjaciół i znajomych rozwijając nasza pasję czysto hobbistycznie.Teraz zawodowo zajmujemy się rodbudingiem, a także odlewaniem różnych główek jigowych, montażem błystek... Mając dość wszechobecnej masowej produkcji zaprosiliśmy do współpracy z nami Mistrzów polskiego rzemiosła wędkarskiego, cenimy ich talent oraz wiedzę, którą zdobyli przez wiele lat wędkarskich wędrówek.Ich genialne wabiki oferujemy w naszej pracowni.Wielkie dzięki za stworzenie kącika dla ludzi których całe życie kręci się wokół wędkarstwa, a przy okazji mają talent i chęć do tworzenia czegoś co sprawia innym dużo radości Chętnie służymy naszą radą i doświadczeniem.Pozdrawiamy. http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=59755& amp; amp;#msg_59755 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 bajer fajne te wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Piotrze, to akurat było mi wiadome. Nie spojrzałem tylko, czy swoją stronkę również wskazali.Zwracam Ci uwagę, że do niedawna jeszcze, stronka nie była czynna. Stąd mój zapęd do prezentacji. @Mifciu, jedno małe pudełko, krętliczki i szczypce? W tym plecaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Piotrze, to akurat było mi wiadome. Nie spojrzałem tylko, czy swoją stronkę również wskazali.Zwracam Ci uwagę, że do niedawna jeszcze, stronka nie była czynna. Stąd mój zapęd do prezentacji. @Mifciu, jedno małe pudełko, krętliczki i szczypce? W tym plecaku? jesli uwzglednić krysta któy chce mi przewertować pudełka i zrobić w nich porządek to .... moze i tyle z tego wszystkiego pozostanie no chyba ze pierwszy dzien bede mial jedno pudelko... a ajk kryst się już nasyci (jesli to mozliwe ) to pokaze pozostale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi