Skocz do zawartości

nie wiem czy już się przedstawili, więc

popper

Rekomendowane odpowiedzi

Witamy wszystkich.

Korzystając z zaproszenia chcieliśmy sie przedstawiać.

Wraz z moim przyjacielem Tomkiem od kilkunastu lat budujemy wędki i cenimy polskich wędkarskich rzemieślników.Kilka tygodni temu w Poznaniu otworzyliśmy Pracownie Art-Rod Mańczak i Mytko. Do tej pory działaliśmy w wąskim gronie przyjaciół i znajomych rozwijając nasza pasję czysto hobbistycznie.Teraz zawodowo zajmujemy się rodbudingiem, a także odlewaniem różnych główek jigowych, montażem błystek...

Mając dość wszechobecnej masowej produkcji zaprosiliśmy do współpracy z nami Mistrzów polskiego rzemiosła wędkarskiego, cenimy ich talent oraz wiedzę, którą zdobyli przez wiele lat wędkarskich wędrówek.Ich genialne wabiki oferujemy w naszej pracowni.

Wielkie dzięki za stworzenie kącika dla ludzi których całe życie kręci się wokół wędkarstwa, a przy okazji mają talent i chęć do tworzenia czegoś co sprawia innym dużo radości :D

Chętnie służymy naszą radą i doświadczeniem.

Pozdrawiamy.

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=59755& amp; amp;#msg_59755

Piotrze, to akurat było mi wiadome. Nie spojrzałem tylko, czy swoją stronkę również wskazali.

Zwracam Ci uwagę, że do niedawna jeszcze, stronka nie była czynna. Stąd mój zapęd do prezentacji.

@Mifciu, jedno małe pudełko, krętliczki i szczypce? W tym plecaku?

Piotrze, to akurat było mi wiadome. Nie spojrzałem tylko, czy swoją stronkę również wskazali.

Zwracam Ci uwagę, że do niedawna jeszcze, stronka nie była czynna. Stąd mój zapęd do prezentacji.

@Mifciu, jedno małe pudełko, krętliczki i szczypce? W tym plecaku?

jesli uwzglednić krysta któy chce mi przewertować pudełka i zrobić w nich porządek to .... moze i tyle z tego wszystkiego pozostanie :mellow:

no chyba ze pierwszy dzien bede mial jedno pudelko... a ajk kryst się już nasyci (jesli to mozliwe ) to pokaze pozostale