atomic Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Witam Udało mi się wygiąć podczas smarowania taki element w kołowrotku, który nie mam pojęcia jak się nazywa. Chodzi mi o element 43. Czy jest opcja aby go czymś zastąpić? Ciężko raczej będzie mi go dokupić. Próbowałem go wyprostować ale nie udało się idealnie i czuć opór w pewnym momencie obrotu korbką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Pod schematem albo z drugiej strony kartki powinna być lista części. Podaj nr katalogowy tej części, a nóż cuś się znajdzie... jak nie od quantum to od zebco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Weź młoteczek i delikatnie spróbuj wyklepać, to jest stal jakaś więc bardziej zepsuć nie powinieneś, jak się nie da to idź do jakiegoś tokarza i Ci zrobi bez problemu taki wałeczek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi