Porter Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Proszę kolegów o kilka słów w w/w temacie.Posiadam taką wędkę a niewiele o niej wiem.Pozdrawiam Porter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ja macałem tylko na sucho, wrażenia całkiem przyjemne -ale więcej to można powiedzieć po sprawdzeniu w boju <_< Może Bujo coś napisze bo chwalił je bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witam, Przez moje rece przewinelo sie kilka kijkow Gattiego w tym dwa zbrojone seryjnie. Mi te wedki bardzo pasuja. Szybka akcja, dobre trzymanie ryby. Poczatkowo obawialem sie czy 2.6 17 gram bedzie wystarczajaco mocny na pstragi ale pierwszy piecdziesiatak sprawil ze uwierzylem w ta wedke. Teraz jest w posiadaniu pstragarza, ktory uzywa jej nad Pasleka i bardzo ja sobie chwali. Sobie zostawilem 2.75 do 14 gram,pieknie uzbrojona przez Romana Pietrzaka, ktorej uzywam do polowu w gorskich odcinkach rzek, gdzie jak wiadomoo pstragi sa troche mniejsze, i radzi sobie bardzo dobrze. Przy okazji mozna spokojnie lapac lipienie na male woblerki badz obrotowki. Ostatnia wedka jaka mialem okazje lapac jest trzy czesciowy 3.05 do 35 gram. Niestety Sandro nie przylozyl sie do jej uzbrojenia ale czeka teraz sobie na nowe wcielenie i nowe przelotki. Bedzie dobrym rozwiazaniem na rzeczne sandacze czy szczupaki. Plusem jest tez dozywotnia gwarancja, co zostalo sprawdzone osobiscie :D Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Co prawda nie z FC, ale jakos mi nie pasuje.SRX 10-28 MF, a wyszedl...bat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Miałem SRX704 (15-35g), ale nie leżał mi. Było to bardzo subiektywne odczucie, ale na tyle silne, że po 3 wyprawach z nim nad wode znalazł nowego właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Nie interesowalem sie zbytnio wedkami Gattiego ale machalem wedziskiem podanym przez Kube.To byla dosc specyficzna konstr. i nie moglem sie oprzec wrazeniu, ze trzymam w reku...muchowke. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam.Kto, w Polsce, zajmuje się dustrybucją blanków Gatti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nikt nie chce handlować tym.... kiedyś Fishing Center miało w dystrybucji ale krótko bo blanki nie zyskały dobrej opinii wiec szybko nastąpił "w tył zwrot" - ostatnio można było kupić na wyprzedażach resztki za psie pieniądze i niektórzy z Kolegów się skusili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Kiedyś FC, a teraz chyba nikt, był taki moment, że Gatti prawie przestało istnieć, najłatwiej będzie Ci zamówić blank bezpośrednio w Gatti.http://www.gatti-flyrods.it/index.htmlZ pozdrowieniami,drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 dzięki za info. Zamówię więc bezpośrednio u Makaronów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Kolega chciał zamówić szczytówkę bo ma dolnik ale sobie makaroniarze sporo krzyknęli.Ryzykowny zakup bo w razie W kasa w błoto... Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Iwan krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Pewnie kolega nie miał żadnego rachunku na blank i mu nie uznali przez to gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Najbliższy dydtrybutor, w naszej części Europy, znajduje się na Łotwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 @fifek, a czemu wlasnie Gatti i tylko Gatti ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 @fifek, a czemu wlasnie Gatti i tylko Gatti ?Nie mówię, żę tylko Gatti, ale kusi mnie zbudowanie wędki na blanku SRX 901-2MF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi