Skocz do zawartości

Wędki / blanki Gatti

Porter

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Przez moje rece przewinelo sie kilka kijkow Gattiego w tym dwa zbrojone seryjnie. Mi te wedki bardzo pasuja. Szybka akcja, dobre trzymanie ryby. Poczatkowo obawialem sie czy 2.6 17 gram bedzie wystarczajaco mocny na pstragi ale pierwszy piecdziesiatak sprawil ze uwierzylem w ta wedke. Teraz jest w posiadaniu pstragarza, ktory uzywa jej nad Pasleka i bardzo ja sobie chwali.

Sobie zostawilem 2.75 do 14 gram,pieknie uzbrojona przez Romana Pietrzaka, ktorej uzywam do polowu w gorskich odcinkach rzek, gdzie jak wiadomoo pstragi sa troche mniejsze, i radzi sobie bardzo dobrze. Przy okazji mozna spokojnie lapac lipienie na male woblerki badz obrotowki.

Ostatnia wedka jaka mialem okazje lapac jest trzy czesciowy 3.05 do 35 gram. Niestety Sandro nie przylozyl sie do jej uzbrojenia ale czeka teraz sobie na nowe wcielenie i nowe przelotki. Bedzie dobrym rozwiazaniem na rzeczne sandacze czy szczupaki.

Plusem jest tez dozywotnia gwarancja, co zostalo sprawdzone osobiscie :D :D :D

Bujo

• 7 lat później...

Nikt nie chce handlować tym.... kiedyś Fishing Center miało w dystrybucji ale krótko bo blanki nie zyskały dobrej opinii wiec szybko nastąpił "w tył zwrot" - ostatnio można było kupić na wyprzedażach resztki  za psie pieniądze i niektórzy z Kolegów się skusili  :rolleyes: