Bullet Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Witam.Połamałem talona 3.05 100MHXF 10-60cw x-fast.Do czasu naprawy mam do wyboru dwie wędki kompletnie różniące się pracą,mianowicie Team Dragon 3,05m 21-50g i Team Daiwa Spinning 2013 3.00m 30-70g.I Tu prośba do Was może ktoś ma,korzysta i mógłby przybliżyć szczegółowiej pracę,zakres wagowy przynet w/w wędek niż w opisach producentów.Za i przeciw,która lepsza na jesienne połowy szczupakowo-sandaczowe.Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Jesli polamales Talona do 60 g wyrzutu , to nie bierz sie za Team Dragona.Chyba, ze jakas 150tke bys wzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bullet Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Właściwie mój mały synek wszedł do pokoju pod moją nieuwagę i zaczął łowić bo chciał jak tata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bullet Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Team dragony miałem,nie były znowu takie kruche,nie wiem jak z tym parabolikiem daiwy przy jakim obciażeniu przechodzi w pełną parabolę czy nie jest za miękki np na jakiej powierzchni pracuje wędzisko przy główce 30+guma+spory uciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi