milupa Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witam jaki polecicie multiplikator do kijka 5-20g , dodam że jest to moje pierwsze podejście do castingu i szukam czegoś w przystępnej cenie a pozwalającego nauczyć się łowić multikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 curado 101D w Polsce w raczej niedostępny w pospolitych sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 curado fajny sprzęt ale na ebay-u w najtańszym miejscu kosztuje 144$ + 34$ przesyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 curado fajny sprzęt ale na ebay-u w najtańszym miejscu kosztuje 144$ + 34$ przesyłka Nie na ebayu cena też mniejsza nie wyjdzie mimo ostatniej promocji shimano - CURADO - 50$ liczyć na rynek wtóny też możesz, ale nigdy nie wiesz co i kiedy się trafi... jak chcesz to do wciągnięcia jest ABU REVO STX, ale te 5 g to zniego zbyt chętnie latać nie będzie. Ceny niestety podobna jak nowe curado - tyle tylko, że maszynka jest już w Polsce podasz pułap cenowy to będziemy myślec dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 taki off top - curado - 50$ obowiązuje tylko w USA więc nie ma co się podpalać , poza tym analogiczną promocje ma abu.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Szukam sprzętu raczej za mniejsze pieniądze do 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Szukam sprzętu raczej za mniejsze pieniądze do 300zł W takim razie poszukaj uzywanego curado 101D... na prawde wiem co mowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 poszukam więc curado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 poszukam więc curado będziesz zadowolony powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Tak ale w międzyczasie zbieraj na nówkę, jak możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 @bassy Po co ma zbierac miedzyczasie na nowy? Nie lepiej pozbierac odrazu na nowy a nie placic dwa razy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 w Polsce tak jak pisał @mifek jest ciężko z tym multikiem a może polecicie coś do triumpha 7 stop 3/8 do 1 oz, przynęty głównie gumy od 10 do 30 gr i tak samo z woblerami. pozdrawiam i sory za podpięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 w Polsce tak jak pisał @mifek jest ciężko z tym multikiem a może polecicie coś do triumpha 7 stop 3/8 do 1 oz, przynęty głównie gumy od 10 do 30 gr i tak samo z woblerami. pozdrawiam i sory za podpięcie ależ ja jestem monotematyczny... CURADO 201 D -- wersja dowolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 hehehehe ciekawe czy w Polsce znajdę czy będę musiał (a nie chce) zawracać głowę spokojnym dobrym ludziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 ależ ja jestem monotematyczny... CURADO 201 D -- wersja dowolna Mifciu, Bo Ci jeden napis ślepka przesłonił <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 no i du.... nie znalazłem u nas w kraju a może coś innego polecicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 @vitacola, Spróbuj na e-bay'u, tam też można znaleźć second-hand'y. Tylko do nazwy multika dodaj used. Może coś trafisz. A, i nie spiesz się, za kilka dni może pojawić się dobra/lepsza oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 @vitacola, Spróbuj na e-bay'u, tam też można znaleźć second-hand'y. Tylko do nazwy multika dodaj used. Może coś trafisz. A, i nie spiesz się, za kilka dni może pojawić się dobra/lepsza oferta. nie spieszę sie, wiem ze jedzie już Curado 101D nowiuśkie i kijek na Kwisie odbiorę to będę mógł se na pstrągi lub okonki polatać <_< <_< pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 No, to GRATULKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 A dziękuje dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 właśnie wróciłem z bassa mają mało multików a najlżejszy to abu revo st za 640zł nawet fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 http://cgi.ebay.com/Abu-Garcia-Revo-STX_W0QQitemZ27021164272 4QQihZ017QQcategoryZ36147QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewIt em Kompozycja multikow w Bassie jest taka sobie i sie raczej przez dłuższy czas sie nie zmienia. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 właśnie wróciłem z bassa mają mało multików a najlżejszy to abu revo st za 640zł nawet fajny Ale ciut drogi! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Poszukaj info na forum o Revo Premier. Standerus polecił mi namiary na sklep internetowy. Ja jestem zadowolony, kolega z forum jest zadowolony, ogólne szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 tekst o revo to tylko opis wrażeń ,poluje na curado 101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi