vitacola Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 witam!! a może coś ze stajni Daiwa?? procaster 100HL bodajże. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 tekst o revo to tylko opis wrażeń ,poluje na curado 101To, niestety tylko Mifek, sorry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 witam!! a może coś ze stajni Daiwa?? procaster 100HL bodajże. pozdrawiam to ma być do przynęt 5-20g i słucham się rad doświadczonych kolegów którzy polecają curado przeczytaj pierwsze odpowiedzi na moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 witam!! a może coś ze stajni Daiwa?? procaster 100HL bodajże. pozdrawiam to ma być do przynęt 5-20g i słucham się rad doświadczonych kolegów którzy polecają curado przeczytaj pierwsze odpowiedzi na moje pytanie do przynęt 5-20gr kupiłem Curado 101D, a podpiolem sie pod temat i spytałem o coś do troszkę cięższych zabawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 101 albo revo premier - w zasadzie ciężko coś innego na rynku znaleźć. Z tym ze Premier obsłuży jeszcze szczupaki/łososia/dużą rzekę a 101 już z trudem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 tekst o revo to tylko opis wrażeń ,poluje na curado 101Co jeszcze można o tym multiku napisać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 tekst o revo to tylko opis wrażeń ,poluje na curado 101Co jeszcze można o tym multiku napisać??@Standerus, Wybacz Koledze, bo nie wie co pisze. Tak jak ja całkiem niedawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Nie wiem jaka jest różnica w rzucaniu revo s a pozostałymi revo . Ale z tego co widziałem to revo s nie radzi sobie z woblerami 5-6 cm i o podobnej granaturze a curado 101 d tak ! osobiście to użytkowałem 101 d i myślę że do podanej w pytaniu gramatury trudno będzie znaleźć coś lepszego w tak dobrej cenie bo jak patrzę na kurs dolara i po krótkim obliczeniu dodam że kupując go w sierpniu 2007 wniósł mnie prawie 600zł a dzis myślę że będzie to jakieś 450zł ! No chyba że ktoś zamierza łowić na niego metrowe szczupaki i półtora metrowe sumy bo też można takie lekkie wabiki do tego wykorzystać i wtedy wszelkie nasze typy będą bez sensu. Myślę że 101d będzie OK dla ryb o masie do 5-6 kg nie ważne jakiego gatunku . Jeśli częściej trafiasz ryby większe to chyba warto pomyśleć o 201 dpv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 To proponuję poszukać o różnicach między s a pozostałymi revo, z uwzględnieniem premiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi