Bzyku_z Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Witam Poszukuję takiej agrafki.Może ktoś z kolegów wie gdzie je dostać lub kto jest jej producentem?Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) to jest hand made, odpowiedzi (producenta) szukaj / pytaj tu:http://www.corona-fishing.pl/ Edytowane 26 Września 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 A ja wiem. Pan Krzysztof Tomeczek. E-mail wysyłam na priv-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Wyglądają jak mocne... Mogę też nie maila prosić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Najlepsze i najmocniejsze jakie miałem, chłopaki wyciągają nimi sumy i co najwyżej się zaciągają Nie trzeba odpinać przy zmianie przynęt. http://www.kingshad.pl/agrafka-team-relax-atr15mm-p-31796.html http://www.kingshad.pl/agrafka-team-relax-atr20mm-p-32008.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 To właśnie te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) Rozmawiałem właśnie z gościem z portalu wyżej. Agrafki uzyte w moim teście nie były jego produkcji. Twierdzi,że jego są mocniejsze. Juz zamówione. Jak dojdą to je trochę porozginam Edytowane 26 Września 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Mam też te agrafki od gościa z kingshad, potwierdzam są bardzo mocne ma je w dwóch rozmiarach , sandaczowe i sumowe. Dodam jeszcze że fajnie jednym ruchem zmienia się przynętę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 te agrafki są bardzo proste do zrobienia, drut dental 0,6 , i trzy rodzaje szczypiec ,płaskoszczypy,okrągłe i obcinaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Miras może jakiś instruktaż, chętnie bym skorzystał i sam na własny użytek nakręcił sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 kręciłem je z 3lata temu, teraz biorę od kolegi, robi się je naprawdę prosto ,wystarczy odrobina wprawy i znajomość odpowiednich manewrów szczypcami ,ciężko je opisać, najprościej będzie fotkami mogę wam zrobić, ale nie dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Mam też te agrafki od gościa z kingshad, potwierdzam są bardzo mocne ma je w dwóch rozmiarach , sandaczowe i sumowe.Dodam jeszcze że fajnie jednym ruchem zmienia się przynętę.Czy do jerków typu Slider 10/12 lepsza bedzie ta większa 20 mm sumowa czy ta mniejsza 15 mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Szczerze powiem to nie wiem bo nie używam jerków, ale myślę że wystarczą te mniejsze, tak myślę;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 lepiej duże chyba... przecież nie zmienią pracy przynęty raczej a napewno mocniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 szkoda, że nie robi z krętlikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 7791 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 kręciłem je z 3lata temu, teraz biorę od kolegi, robi się je naprawdę prosto ,wystarczy odrobina wprawy i znajomość odpowiednich manewrów szczypcami ,ciężko je opisać, najprościej będzie fotkami mogę wam zrobić, ale nie dzisiaj. jak znajdziesz chwilę to poproszę o fotki- z chęcią potrenuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyku_z Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Dziękuję za szybką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Ja używam od jakiegoś czasu 15mm, są wyjątkowo mocne, slider to dla nich żaden problem, poniżej fotki, tak na szybko telefonem więc jakość mizerna ale coś tam widać. Slider 12 + 4L wody w swobodnym zwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 4l w swobodnym zwisie to żaden wyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Jest takie plemię tambylców gdzie 4L w swobodnym zwisie prezentują w wieku przedszkolnym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Nie wiem w jakich rozmiarach ,ale wiem że Art-Rod też robi takie agrafki,używam raczej mniejszych stąd nie odpowiem jaki górny wymiar mają.Wiem tylko że najmniejszych nie mogę uszkodzić w żaden sposób linką 10lb,a są na tyle małe że mam problem ogarnąć to palcami w trakcie zmiany przynęty.Sprawę braku krętlików rozwiązałem sam, przy pomocy samodzielnego montażu przyponów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 To jest takie proste w wykonaniu że aż dziw bierze że potrzebne są specjalnie zdjęcia jak wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winniczek Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 No dobra,ale czy nie wypinają się jerki z tego ? Mi ze spinwala zapiętego 3 jerki odpłynęły.A to,jak na to patrzę,to jakoś nie mam przekonania.Jerki mam takie za 40-50zł,wiec jest to dla mnie istotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Rozmawiałem właśnie z gościem z portalu wyżej. Agrafki uzyte w moim teście nie były jego produkcji. Twierdzi,że jego są mocniejsze. Juz zamówione. Jak dojdą to je trochę porozginam Witam .Proszę wykonać szczegółowe testy,a rzeczywistość nie będzie tak różowa.Moje testy wypadły na nie korzyść tych agrafek. W ekstremalnych warunkach szczególnie w połowach suma przez duże "S" ten wyrób nie sprawdza się.Są w połowach i holu tej ryby przedziwne nieraz sytuacje i zastosowanie tej agrafki wiąże się z dużym ryzykiem utraty okazu i przynęty z którą nota bene dalej pływa ryba.Idealnym moim zdaniem jest wzór agrafki firmy Spinwal,ale wykonany z innego drutu ( dental 0,6 - 0,7 i 1mm ) i z odpowiednio dopracowanym oczkiem zaczepu.Porządnie wykonana taka agrafka nie jest w stanie się odpiąć,a w ekstremalnych sytacjach zawiązuje sie w chińską ósemkę.Wiem,bo sam takie agrafki dla własnych potrzeb wykonuję. Jedną z pierwszych partii otrzymał Pan Ireneusz Matuszewski z Fishing Center. PozdrawiamJózef Leśniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Na suma? to są agrafki przeznaczone do szybkiej zmiany przynęt na średniej wielkości ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi