michcio Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Hej, pytanie mam takie do was odnośnie części do tego kołowrotka. Mam ów kręcioł po upadku na szpulę. Po rozebraniu i przepatrzeniu bebechów pęknięty jest element 8779 Oscillaiting Slider ( obudowa wodzika ) Wertując schematy poszczególnych modeli, Stradic RB, Super Ra itp, okazuje się że to ten sam element.Ma ktoś takie coś na zbyciu ? Potrzebowałbym pomocy by kręciek znowu działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Zapytaj J. Leśniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Michał to największa przypadłość, jest problem z tą częścią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 26 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Jozi, nawet nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Michał - jak dobrze poszukam, to znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Jozi, nawet nie strasz Nie jesteś małym chłopcem i nawet przez myśl mi nie przeszło aby Cię straszyć , ale taka jest prawda.Pozostaje serwis shimano jak tak nie dostaniesz części na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 26 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) hahahah, spoko Jozi. Jestem po prostu na etapie poszukiwania i liczę że się uda @Voldemort o to to to to ! Trzymam kciuki za poszukiwania Edytowane 26 Września 2013 przez michcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 #58 - 20 zł, zamawiać? http://fservice.shimano.co.jp/part/pdf/01878.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 #58 - 20 zł, zamawiać? http://fservice.shimano.co.jp/part/pdf/01878.pdfmasz priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Mam część którą poszukujesz - od kołowrotka Shimano Super 1500 GT-RBJeśli jeszcze jej nie masz, to daj znać.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Dzięki uprzejmości Voldemorta - akcja zakończona Niemniej dziękuję również Mefisto za chęć pomocy. Jakby co to u Niego można zamówić ów część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi