Skocz do zawartości
  • 0

POTRZEBNY WASZ PODPIS - Wierzyca - petycja!!!

paskud pomorski

Pytanie

Witam

Wszystkich którym nieobcy jest dalszy byt tej pięknej rzeki proszę o symboliczny choćby udział w proteście przeciwko temu co się obecnie dzieje z tą wodą. Podpisując petycję do Marszałka Województwa Pomorskiego możemy zaznaczyć że są ludzie którym nieobojętne jest to że wodę obecnie dzierżawi nieuczciwa spóldzielnia rybacka, oraz to że umożliwiła ona budowę kolejnej elektrowni, która stała się już faktem. Elektrowni, która będzie kolejną przeszkodą dla wędrownych ryb łososiowatych, a której ponad 3 metrowe piętrzenie powodujące tzw. cofkę bezpowrotnie zniszczy 2 kilometrowy odcinek rzeki - tarlisk ryb. Niezgadzam się z takim stanem rzeczy!!! I podpisuje petycje niezależnie czy przyniesie skutek. Oby spełniła moje oczekiwania.

Wiadomo, że w takich przypadkach im więcej podpisów tym lepiej. Proszę powiadomcie znajomych.

Pozdrawiam i Wodom cześć.

Adam

oto strona z petycją http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=2924

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ps. W Norwegii można postawić platformę wiertniczą w fiordzie. Jest jeden podstawowy warunek....

Za pierwszą prawidłową odpowiedź 5 woblerków jaziowo-kleniowych, wysyłka na mój koszt. Czas start B)

Czekam do jutra wieczór na odpowiedzi.

grzebałem szukałem i nic :wacko: znalazłem coś o zakazaniu celowej emisji substancji zubożających warstwe ozonową, i ograniczeniach spalin w jakiejś IV konwencji :unsure:

wyczytałem jeszcze coś o warunku wejścia w spółkę z państwowymi koncernami :wacko:

• 0

Ja podpisalem -niestety odzocilo moj podpis .

Trzy razy wysylalem mejla z zapytaniem -do dzis nieuzyskalem zadnej odpowiedzi . :wacko:

Wlasnie wczoraj dostalem nowy numer gazety wedkaskiej FISKIE JURNALEN okazuje sie ze TU tez przebudowuja 42 rzeczki .Maja budowac tamy aby uzyskac w sposob ekologiczny energie .Oczywiscie w zamian za postawia przeplawki .Wszystko ma sie odbyc zgodnie z panujacymi normami EU i w jak najbardziej dla srodowiska przyjazny sposob .Protest zaczento od napisnia oficjalego listu do rzadu zeby zniesc Certyfikaty na ekologiczne elektrownie bo jakie one ekologiczne jak zaklocaja migracje ryb .