Skocz do zawartości

Dragon Ultima

motylW1

Rekomendowane odpowiedzi

No ba!

Rozwija się od chwili połączenia Daiwy z Cormoranem, a ilość członków lawinowo rośnie w wyniku pojawienia się nowego logo, zaionu i mag / oil seal'a :rolleyes:

A co do korka....pierścionek albo jest ze złota, albo jest złotem powlekany, gdybym kupił dziewczynie tego drugiego w cenie pierwszego, czułbym się oszukany i...zapewne porzucony :angry: Kiedyś ktoś pójdzie do sądu i panowie marketingowcy wygra, bo każdy szanujący się biegły stwierdzi, że informacja "rękojeść z portugalskiego korka najwyższej klasy" oznacza ni mniej ni więcej tylko rękojeść w pełni wykonaną z korkowych pierścieni, a nie z półcentymetrowej korkowej taśmy oklejonej na jakimś tworzywie, które to dopiero ma kontakt z blankiem... :rolleyes:

Aż się chyba skuszę na twój pomysł, z góry sprawa wygrana, a Dragon jako zadośćuczynienie wpłaci 50,000zł na rzecz zarybiania Polskich wód gatunkami o niskiej populacji ( to za kłamstwa w katalogach). Myśle ze Sąd przychyli się do mojego wniosku. No i oczywiscie poprosze o wymiane na towar zgodny z opisem.

• Like 1

z tym zlotym po wierzchu, to kiedys trzeba bylo uwazac, pamietam jak kiedys facet wychodzil z budki telefonicznej, tak, to bylo bardzo dawno temu i ktos sie spytal:

- ma pan zlotego?

gosc na to:

- jak bym mial zlotego, to bym go na wierzchu nosil!

Czyli wędkę z okleiną lepiej nosić po kryjomu ;) A jak rybka nie daj Boże zobaczy to już połowione :)

• Like 1

Skończmy z tymi bredniami. Może Pan przedstawiciel czy kiim Pan tam jest odpowie na konkretne pytania dotyczące wyrobów Dragona w temacie ,,Uwaga na stalki team dragon". Wkleję nawet link żeby było łatwiej: http://jerkbait.pl/topic/47306-uwaga-na-stalki-team-dragon/ 

Wesołych Świąt ;)

Majo, skończ z tymi bredniami. Jesteś pieniacz i po prostu masz ochotę bezkarnie się kłócić.

Co do przyponów. Pomimo wielokrotnej zachęty tylko jedna osoba, wczoraj i nie wiem, czy jest z jerkabaita, przysłała skargę na jeden typ nabytych przyponów. Nikt, powtarzam, nikt nie przysłał do Dragona niesprawnych bądź uszkodzonych w trakcie łowienia przyponów (bądź ich resztek) - a byli o to proszeni. Tym samym temat uważam za zamknięty.

Jeśli komukolwiek z was pęknie przypon na rybie lub pod przynętą, proszę go odesłać producentowi firmie Dragon z kilkoma zdaniami opisu zdarzenia, a z pewnością zostanie mu to wynagrodzone.

Majo, skończ z tymi bredniami. Jesteś pieniacz i po prostu masz ochotę bezkarnie się kłócić.

Co do przyponów. Pomimo wielokrotnej zachęty tylko jedna osoba, wczoraj i nie wiem, czy jest z jerkabaita, przysłała skargę na jeden typ nabytych przyponów. Nikt, powtarzam, nikt nie przysłał do Dragona niesprawnych bądź uszkodzonych w trakcie łowienia przyponów (bądź ich resztek) - a byli o to proszeni. Tym samym temat uważam za zamknięty.

Jeśli komukolwiek z was pęknie przypon na rybie lub pod przynętą, proszę go odesłać producentowi firmie Dragon z kilkoma zdaniami opisu zdarzenia, a z pewnością zostanie mu to wynagrodzone.

Wiesz czemu nie przysyłają? Paczka przyponów kosztuje 7-8zł, tyle co koszt wysyłki. Myślisz, że komuś będzie się chciało fatygować na pocztę z przyponem wartym z 3zł :lol:

• Like 1

faktem jest że napisali bzdury trzeba to przyznać ale czy tylko dragon to robi?pewnie że nie większość firm oszukuje a uczepiliście się jakby straszliwa tragedia się stała.nie chcę bronić dragona ale mam w swojej szafie spinów dragona ok 10ciu sztuk,przeszło przez moje ręce około 30 i jestem zadowolony głównie z serii td.może większości firm nie znam ale przerzuciłem jaxony,kongery,mikado,robinsony,shimano,cormorana a jednak stanęło na dragonie.

faktem jest że napisali bzdury trzeba to przyznać ale czy tylko dragon to robi?pewnie że nie większość firm oszukuje a uczepiliście się jakby straszliwa tragedia się stała.nie chcę bronić dragona ale mam w swojej szafie spinów dragona ok 10ciu sztuk,przeszło przez moje ręce około 30 i jestem zadowolony głównie z serii td.może większości firm nie znam ale przerzuciłem jaxony,kongery,mikado,robinsony,shimano,cormorana a jednak stanęło na dragonie.

Bo na portalu jerkbait dragon to taki chłopiec do bicia. 

... jak mi sie (chyba ze 2 lata temu) w okumie 4000 VS armbail ulamal (okuma od dragonow) to napisalem z prosba o czesc zamienna ... do tej pory nie doczekalem sie odpowiedzi ... po tygodniu czekania na mial napisalem do dystrybutora w danii i czesc zamienna doastalem po 5 dniach ...

to tyle o serwisie, obsludzue klienta i 5 letniej gwaracji cool.png

kiedys to byly dobre czasy i ...  dragony ... panie, nie to co teraz ^_^

Nie mam zamiaru się kłócić. Zamiast wychwalać pod niebiosa własny sprzęt, chętnie przeczytałbym czy jakieś kroki zostały podjęte w związku z produkcją przyponów. Osobiście nie mam zamiaru z nich korzystać, ale chętnie bym się dowiedział. Od kilku naprawdę ładnych lat, sam wykonuję przypony/stalki na swoje potrzeby. Wątpię żeby ktokolwiek składował porwane przypony, kolekcjonował, segregował wg.firm. Dlatego nie otrzymał ich Pan. A to że nie otrzymał Pan porwanego szmelcu, to nie znaczy że problem nie istnieje. Dziękuję, i życzę Wesołych Świąt :)

• Like 2

A JA MAM PYTANIE DO PANA Z DRAGONA:

Czy wyższe serie kijów HM też mają okleine zamiast korka ? I prosze mi prawde tu napisac bo w swieta nie wypada kłamać. 

Może miałeś jedną z pierwszych sztuk w której korek był pełny, na moim zdjedciu ewidentnie widnieje linia przez całą rękojeść co swiadczy o tym ze jest to okleina.

ja kiedyś bardzo inteligentnie zdjalem folie z korka nożem do kartonu i też mi podobny pasek wzdłuż został :D

• Like 1