Locutus85 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 No ba! Rozwija się od chwili połączenia Daiwy z Cormoranem, a ilość członków lawinowo rośnie w wyniku pojawienia się nowego logo, zaionu i mag / oil seal'a A co do korka....pierścionek albo jest ze złota, albo jest złotem powlekany, gdybym kupił dziewczynie tego drugiego w cenie pierwszego, czułbym się oszukany i...zapewne porzucony Kiedyś ktoś pójdzie do sądu i panowie marketingowcy wygra, bo każdy szanujący się biegły stwierdzi, że informacja "rękojeść z portugalskiego korka najwyższej klasy" oznacza ni mniej ni więcej tylko rękojeść w pełni wykonaną z korkowych pierścieni, a nie z półcentymetrowej korkowej taśmy oklejonej na jakimś tworzywie, które to dopiero ma kontakt z blankiem... Aż się chyba skuszę na twój pomysł, z góry sprawa wygrana, a Dragon jako zadośćuczynienie wpłaci 50,000zł na rzecz zarybiania Polskich wód gatunkami o niskiej populacji ( to za kłamstwa w katalogach). Myśle ze Sąd przychyli się do mojego wniosku. No i oczywiscie poprosze o wymiane na towar zgodny z opisem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 No faktycznie macie rację, no to za mordę kłamczuchów...Wszak między złotym a pozłacanym też jest drobna różnica choć "po wierzchu" bardzo podobnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 z tym zlotym po wierzchu, to kiedys trzeba bylo uwazac, pamietam jak kiedys facet wychodzil z budki telefonicznej, tak, to bylo bardzo dawno temu i ktos sie spytal:- ma pan zlotego?gosc na to:- jak bym mial zlotego, to bym go na wierzchu nosil! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 z tym zlotym po wierzchu, to kiedys trzeba bylo uwazac, pamietam jak kiedys facet wychodzil z budki telefonicznej, tak, to bylo bardzo dawno temu i ktos sie spytal:- ma pan zlotego?gosc na to:- jak bym mial zlotego, to bym go na wierzchu nosil! Czyli wędkę z okleiną lepiej nosić po kryjomu A jak rybka nie daj Boże zobaczy to już połowione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnluki Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Skończmy z tymi bredniami. Może Pan przedstawiciel czy kiim Pan tam jest odpowie na konkretne pytania dotyczące wyrobów Dragona w temacie ,,Uwaga na stalki team dragon". Wkleję nawet link żeby było łatwiej: http://jerkbait.pl/topic/47306-uwaga-na-stalki-team-dragon/ Wesołych Świąt Majo, skończ z tymi bredniami. Jesteś pieniacz i po prostu masz ochotę bezkarnie się kłócić. Co do przyponów. Pomimo wielokrotnej zachęty tylko jedna osoba, wczoraj i nie wiem, czy jest z jerkabaita, przysłała skargę na jeden typ nabytych przyponów. Nikt, powtarzam, nikt nie przysłał do Dragona niesprawnych bądź uszkodzonych w trakcie łowienia przyponów (bądź ich resztek) - a byli o to proszeni. Tym samym temat uważam za zamknięty.Jeśli komukolwiek z was pęknie przypon na rybie lub pod przynętą, proszę go odesłać producentowi firmie Dragon z kilkoma zdaniami opisu zdarzenia, a z pewnością zostanie mu to wynagrodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Majo, skończ z tymi bredniami. Jesteś pieniacz i po prostu masz ochotę bezkarnie się kłócić. Co do przyponów. Pomimo wielokrotnej zachęty tylko jedna osoba, wczoraj i nie wiem, czy jest z jerkabaita, przysłała skargę na jeden typ nabytych przyponów. Nikt, powtarzam, nikt nie przysłał do Dragona niesprawnych bądź uszkodzonych w trakcie łowienia przyponów (bądź ich resztek) - a byli o to proszeni. Tym samym temat uważam za zamknięty.Jeśli komukolwiek z was pęknie przypon na rybie lub pod przynętą, proszę go odesłać producentowi firmie Dragon z kilkoma zdaniami opisu zdarzenia, a z pewnością zostanie mu to wynagrodzone. Wiesz czemu nie przysyłają? Paczka przyponów kosztuje 7-8zł, tyle co koszt wysyłki. Myślisz, że komuś będzie się chciało fatygować na pocztę z przyponem wartym z 3zł ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 faktem jest że napisali bzdury trzeba to przyznać ale czy tylko dragon to robi?pewnie że nie większość firm oszukuje a uczepiliście się jakby straszliwa tragedia się stała.nie chcę bronić dragona ale mam w swojej szafie spinów dragona ok 10ciu sztuk,przeszło przez moje ręce około 30 i jestem zadowolony głównie z serii td.może większości firm nie znam ale przerzuciłem jaxony,kongery,mikado,robinsony,shimano,cormorana a jednak stanęło na dragonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Kwestia preferencji, ja tez przerzucilem troche kiji wspomnianych firm Dragon zaden sie nie uchowal , zato mikado i konger daly rade .Ale jak pisalem kwetia osobistych preferencji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtar Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 faktem jest że napisali bzdury trzeba to przyznać ale czy tylko dragon to robi?pewnie że nie większość firm oszukuje a uczepiliście się jakby straszliwa tragedia się stała.nie chcę bronić dragona ale mam w swojej szafie spinów dragona ok 10ciu sztuk,przeszło przez moje ręce około 30 i jestem zadowolony głównie z serii td.może większości firm nie znam ale przerzuciłem jaxony,kongery,mikado,robinsony,shimano,cormorana a jednak stanęło na dragonie.Bo na portalu jerkbait dragon to taki chłopiec do bicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 ... jak mi sie (chyba ze 2 lata temu) w okumie 4000 VS armbail ulamal (okuma od dragonow) to napisalem z prosba o czesc zamienna ... do tej pory nie doczekalem sie odpowiedzi ... po tygodniu czekania na mial napisalem do dystrybutora w danii i czesc zamienna doastalem po 5 dniach ...to tyle o serwisie, obsludzue klienta i 5 letniej gwaracji kiedys to byly dobre czasy i ... dragony ... panie, nie to co teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Majo, skończ z tymi bredniami. Jesteś pieniacz i po prostu masz ochotę bezkarnie się kłócić. Co do przyponów. Pomimo wielokrotnej zachęty tylko jedna osoba, wczoraj i nie wiem, czy jest z jerkabaita, przysłała skargę na jeden typ nabytych przyponów. Nikt, powtarzam, nikt nie przysłał do Dragona niesprawnych bądź uszkodzonych w trakcie łowienia przyponów (bądź ich resztek) - a byli o to proszeni. Tym samym temat uważam za zamknięty.Jeśli komukolwiek z was pęknie przypon na rybie lub pod przynętą, proszę go odesłać producentowi firmie Dragon z kilkoma zdaniami opisu zdarzenia, a z pewnością zostanie mu to wynagrodzone.Nie mam zamiaru się kłócić. Zamiast wychwalać pod niebiosa własny sprzęt, chętnie przeczytałbym czy jakieś kroki zostały podjęte w związku z produkcją przyponów. Osobiście nie mam zamiaru z nich korzystać, ale chętnie bym się dowiedział. Od kilku naprawdę ładnych lat, sam wykonuję przypony/stalki na swoje potrzeby. Wątpię żeby ktokolwiek składował porwane przypony, kolekcjonował, segregował wg.firm. Dlatego nie otrzymał ich Pan. A to że nie otrzymał Pan porwanego szmelcu, to nie znaczy że problem nie istnieje. Dziękuję, i życzę Wesołych Świąt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Majo, skończ z tymi bredniami. Jesteś pieniacz i po prostu masz ochotę bezkarnie się kłócić. Co do przyponów. Pomimo wielokrotnej zachęty tylko jedna osoba, wczoraj i nie wiem, czy jest z jerkabaita, przysłała skargę na jeden typ nabytych przyponów. Nikt, powtarzam, nikt nie przysłał do Dragona niesprawnych bądź uszkodzonych w trakcie łowienia przyponów (bądź ich resztek) - a byli o to proszeni. Tym samym temat uważam za zamknięty.Jeśli komukolwiek z was pęknie przypon na rybie lub pod przynętą, proszę go odesłać producentowi firmie Dragon z kilkoma zdaniami opisu zdarzenia, a z pewnością zostanie mu to wynagrodzone. A JA MAM PYTANIE DO PANA Z DRAGONA: Czy wyższe serie kijów HM też mają okleine zamiast korka ? I prosze mi prawde tu napisac bo w swieta nie wypada kłamać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 A JA MAM PYTANIE DO PANA Z DRAGONA: Czy wyższe serie kijów HM też mają okleine zamiast korka ? I prosze mi prawde tu napisac bo w swieta nie wypada kłamać. W swieta? Wcale nie wypada klamac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 W swieta? Wcale nie wypada klamac. Prosze to napisać do zarządu Dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steniu7 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Witam.Znacie moją opinię na temat dragona,jednak ultima ma pełny korek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Witam.Znacie moją opinię na temat dragona,jednak ultima ma pełny korek. Na jakiej podstawie kolego to swierdziles ? A kreska przez całą rękojeść to co ? Tak dla picu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steniu7 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Kiedy ultimę złamałem,rozebrałem na części obróciłem uchwyt kołowrotka,dałem lżejsze przelotki i wklejkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Może miałeś jedną z pierwszych sztuk w której korek był pełny, na moim zdjedciu ewidentnie widnieje linia przez całą rękojeść co swiadczy o tym ze jest to okleina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Może miałeś jedną z pierwszych sztuk w której korek był pełny, na moim zdjedciu ewidentnie widnieje linia przez całą rękojeść co swiadczy o tym ze jest to okleina.ja kiedyś bardzo inteligentnie zdjalem folie z korka nożem do kartonu i też mi podobny pasek wzdłuż został 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Ja nie zdejmuje foli przy pmocy noża. Ostrożnie zdieram ją spiralnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi