MIGOTKA Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Myslalem ze Stelle 30000 kupisz kupię 18 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 kupię 18 000 Chcesz żeby ją GT zamęczyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Jakoś nie wyobrażam sobie spiningowania kołowrotkami wielkości stell 30 000 czy daiwa dogfight. To są olbrzymie kołowrotki, bardzo ciężkie (ponad 800 gram). Wyobrażam je sobie podczas jigowania. Ale rzucanie? Zdecydowanie nie.a poza tym ryba tez musi mieć jakieś szanse.Jednakże planuje swoje zakupy długo terminowo. Wiem że gdy raz spróbuję ryb z tamtego świata to, będzie to nowy narkotyk. Więc biorę też pod uwagę to że będę chciał tam powtarzać wyjazdy i jednym z celów będze również tuńczyk. Więc dla tego staram sie wypośrodkować wybór kołowrotków aby obsłużyć i to i to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jakoś nie wyobrażam sobie spiningowania kołowrotkami wielkości stell 30 000 czy daiwa dogfight. To są olbrzymie kołowrotki, bardzo ciężkie (ponad 800 gram). Wyobrażam je sobie podczas jigowania. Ale rzucanie? Zdecydowanie nie.a poza tym ryba tez musi mieć jakieś szanse.Jednakże planuje swoje zakupy długo terminowo. Wiem że gdy raz spróbuję ryb z tamtego świata to, będzie to nowy narkotyk. Więc biorę też pod uwagę to że będę chciał tam powtarzać wyjazdy i jednym z celów będze również tuńczyk. Więc dla tego staram sie wypośrodkować wybór kołowrotków aby obsłużyć i to i to. Daj znać jak sprzęt się sprawdził bo poligon doświadczalny bedzie naprawde ciezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Do kolekcyji dołączyła stella sw 20 000 ale w starszym wydaniu.. model 2008.Piękna zabawka Edytowane 31 Stycznia 2014 przez MIGOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Doszły mnie słuchy , że stella '13 SW w rozmarze 4000 , czyli najmniejsza ma feler ? wadę ? chyba jest naprawdę do D... ? W GMP ( górne martwe położenie ) szpuli nie jest możliwe otworzenie kabłąka Dowiedziałem sie o tym od naszego forumowego kolegi , który jest posiadaczem takowej stellki . Opisał to mniej więcej tak , że podczas łowienia jak szpula osiągnie GMP nie mozna otworzyć kabłąka , kabłąk zatrzymuje się na szpuli , brakuje ok 1cm Szok , nieporozumienie , lub kita mi wciska Postaram się o fotki , za tydzień . Ciekaw jestem jak u Marka MIGOTKA te większe modele , czy też tak mają ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Doszły mnie słuchy , że stella '13 SW w rozmarze 4000 , czyli najmniejsza ma feler ? wadę ? chyba jest naprawdę do D... ? W GMP ( górne martwe położenie ) szpuli nie jest możliwe otworzenie kabłąka Dowiedziałem sie o tym od naszego forumowego kolegi , który jest posiadaczem takowej stellki . Opisał to mniej więcej tak , że podczas łowienia jak szpula osiągnie GMP nie mozna otworzyć kabłąka , kabłąk zatrzymuje się na szpuli , brakuje ok 1cm Szok , nieporozumienie , lub kita mi wciska Postaram się o fotki , za tydzień . Ciekaw jestem jak u Marka MIGOTKA te większe modele , czy też tak mają ?Kit Ci wciska Mam 4000 i nie występuje ten problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Kit czy nie coś musi być na rzeczy , trza to sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 W modelu 10 000 pg 2013 ten problem nie występuje. Ale tam brak zbijaka nawet Jest tylko jakiś mały hamulec mający za zadanie przypomnieć że należy zamknąć kabłąkModel 20 000 z 2008 roku tez nie ma takiej przypadłości. I podobnie jak powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 To wystarczy ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 '08 to wzorowy rocznik O , tak to rozumiem @jbk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 @matt, może Twój kolega na swojej Stellce usiadł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 @matt, może Twój kolega na swojej Stellce usiadł ?Kawał chłopa z niego to raczej ..... mógł upuścić na glebę i nie chce się przyznać Ale muszę to zobaczyć na własne oczy . Jak tak jest to tak jakby białego kruka ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 @matt, może Twój kolega na swojej Stellce usiadł ?..albo miał ja tam,gdzie jej miejsce... według Buja:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Faktycznie to moja wina!;-)Miałem ostatnio problem z ta SW4000 z 13 okazało się ze jakimś sposobem skrzywił mi się delikatnie kabląk!!! Teraz po małym zabiegu wszystko jest ok;-)Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornel Miklas Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 http://shelf3d.com/TlF6IdvyuZA#Corrección Shimano Stella 5k SW 2013 dziwna sytuacja z modelem 5000.czy to ten sam problem z brakiem "konta"w sropce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) nawet kołowrotki za gruba kasę się psują(podejrzewam hol kołowrotkiem a nie kijem),widać duży morski model stelki SWobstawiam zerwany gwint w kole,zebiska wytrzymały,hol rotorem hehe https://www.youtube.com/watch?v=ijkB_udEkgI#t=13 Edytowane 24 Lutego 2015 przez hasior 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 nawet kołowrotki za gruba kasę się psują(podejrzewam hol kołowrotkiem a nie kijem),widać duży morski model stelki SWobstawiam zerwany gwint w kole,zebiska wytrzymały,hol rotorem hehe https://www.youtube.com/watch?v=ijkB_udEkgI#t=13 Niezly pacjent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Tylko zobaczcie co on ciągnie.Jest na kolejnym filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 nawet kołowrotki za gruba kasę się psują(podejrzewam hol kołowrotkiem a nie kijem),widać duży morski model stelki SWobstawiam zerwany gwint w kole,zebiska wytrzymały,hol rotorem hehe https://www.youtube.com/watch?v=ijkB_udEkgI#t=13 Wystarczylo poczytac jerkbaita i niejakiego @Bujo, co twierdzil, ze Stella '13 SW jest do d..y, takie to proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Tylko zobaczcie co on ciągnie.Jest na kolejnym filmiku.A ktory to kolejny ? mozesz link wstawic ? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Witam, Skoro kolowrotek na tunczyki to ma je wytrzymac, nie widze roznicy pomiedzy np. stelka freshwater rozpadajaca sie na boleniu 80 cm. Ot po prostu do d..y i trzeba sie z tym pogodzic :) Bujo P.S. Wedle tej mojej filozofi to Auuuudi i Volks cos tam tez sa do d..y i to bardzo ! Edytowane 24 Lutego 2015 przez Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Z tego co kojarzę to troszkę inaczej wyglądają kołowrotki na takie tuńczyki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Z tego co kojarzę to troszkę inaczej wyglądają kołowrotki na takie tuńczyki. A jak one wygladaja? Przeciez stelle polecaja do tuna popping. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi