Skocz do zawartości

Shimano Stella SW 2013

mrWhite7

Rekomendowane odpowiedzi

Frank odpisał :) Chce 189$ plus DHL. To masz lepsze układy ode mnie ;) Dalbym 150$ za te złoto-czarna szpule. Te w Europie sa starsze moim zdaniem. Choć też pasują.

Ja od Frank z Maxel kupuje tylko czesci jak przerabialem moje transformers z cichych z jedna zapadka na głośne z dwoma jak jigging master 

150$ zapłaciłem w US 

Kołowrotki kupuje w Europie sa najtansze a ja nie place podatku VAT i cła 

Przemek, akurat w kołowrotku 5000 brak mi szpuli. A znalazłem na niemieckich stronach za 109 euro, czyli duzo lżej i taniej od oryginału. Tylko kolor gunsmoke/black :(

Akurat ta na zdjęciu ktore wstawiłem to gunsmoke/black mi tam sie podoba

Akurat ta na zdjęciu ktore wstawiłem to gunsmoke/black mi tam sie podoba

Zauważ, ze te w linku z Niemiec sa jakby starsza wersja. Trochę inaczej wyglądają od Twojej. Pytanie za ile w USA mozna kupic Gold/Black taka wersje jak Twoja?

Zauważ, ze te w linku z Niemiec sa jakby starsza wersja. Trochę inaczej wyglądają od Twojej. Pytanie za ile w USA mozna kupic Gold/Black taka wersje jak Twoja?

Bo na zdjęciu jest pokazana 25000 szpolka a nie 7k.Szpola 7000 ma tylko jedna wersje one dopiero co wyszly w tym roku wiec będzie taka jak moja kształtem 

Bo na zdjęciu jest pokazana 25000 szpolka a nie 7k.Szpola 7000 ma tylko jedna wersje one dopiero co wyszly w tym roku wiec będzie taka jak moja kształtem

To kupuję Gunsmoke/Black :) Po tym kursie via paypal wyszło 600 zł Edytowane przez Krab

Koniec przeróbki 4000SW nadszedł wraz z korbką od @Guzu. Po trochę szalonych przeróbkach korbka od Stelli 4000 z 2010 została dostosowana do kuzynki z 2013 ;)

Waga spadła do 355g :)

post-54923-0-18023800-1468608986_thumb.jpeg

Edytowane przez Krab
  • Like 3

Wyszlo naprawde niezle!

Nie bylem swiadom, ze w jakikolwiek sposob uczestnicze w tym ambitnym projekcie :)

Milego krecenia zycze

Dzięki :) To był totalny spontan. Jak zobaczyłem, ze sprzedajesz korbkę i to czarną, to musiałem ją mieć ;) Nie bez komplikacji, ale udało sie :) Nawet kolor korbki zgrywa sie ze szpula ;) Edytowane przez Krab

I co o niej sadzisz ? Dla mnie jest super

Wyglada lepiej od oryginału. To fakt. Jedynie pojemność szpuli jak na rozmiar 7000 okazała sie zaskakująco mała. Liczyłem, że wejdzie ok 250m plecionki 0,32 a tu klops. Weszło moze lekko ponad połowę. Musze poszukać innej, cieńszej ;) Ale na pewno nie zamieniłbym tej szpuli na oryginał