SHIT_TLER Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 W sumie nic więcej nowego nie powiem, niż wcześniej napisano, ale pamiętaj, że jak Ci dziewczyna kiedyś tłumaczyła, że wielkość nie ma znaczenia, to kłamała ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) Ja niestety zakończyłem wakacje... Szału z wielkością nie było ale biorąc pod uwagę, że łowiłem po dwie-trzy godziny dziennie, ilosciowo było spoko, przynajmniej kilka ryb dziennie wpadło ????Poniżej największa z wyjazdu.Nie licząc ośmiornicy ???? Edytowane 5 Listopada 2019 przez bartolomeo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diopsyd Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Ładna fota, ładny labraks. Na poppera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 widać że z plaży też się da. Nie trzeba skakać po skałkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) Ładna fota, ładny labraks. Na poppera? Mocniej chlapiący walk the dog widać że z plaży też się da. Nie trzeba skakać po skałkach? Z plaży i skał łowiłem o wschodzie i zachodzie, tak po około godzinę na wyjście - brak plażowiczów. Niestety mieszkałem w zatoce z olbrzymim kurortem i ludzi od groma. Dwa razy próbowałem ze skałek w dzień, ale upał, wszędzie skutery, rowerki wodne, pływający ludzie i szybko rezygnowałem. Ryby kręciły się i tu i tu, przy plaży był barakudy i labraksy, przy kamieniach bluefishe i jakieś takie granikopodobne. Wszędzie oczywiście brały też lizardfishe i waliły we wszystko co popadnie. Wieczorem ryby stały na większych odległościach, a za to rano były blisko, na plaży brały zaraz przed tym jak woda bełtała piasek, musiały żerować na tym co z dna było wypłukiwane albo na rybach, która tam żarcia szukały. Rozmawiałem z miejscowym i polecał plaże z otoczaków, które pod dużym kątem wchodzą do wody. Ryby dość często tam żerują w różnych porach i z podbieraniem nie ma akrobacji. Znalazłem nawet taką i chciałem tam podjechać jak wypożyczaliśmy samochód, ale druga połówka postawiła znaczący sprzeciw Edytowane 6 Listopada 2019 przez bartolomeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diopsyd Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Znalazłem nawet taką i chciałem tam podjechać jak wypożyczaliśmy samochód, ale druga połówka postawiła znaczący sprzeciw Trzeba połówkę odpowiednio przeszkolić. Moja, od czasu gdy w podbierak złapała kalmara, sama się prosi. Szczytem było zmuszenie mnie do wyjścia na ryby, chociaż tłumaczyłem, że w takich warunkach nie ma to sensu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Ale się porobiło. Dawid nie doczytal regulaminu, bo całe życie wszystko wypuszcza. Moim zdaniem niepotrzebnie się obraził, było skasować film i tyle. Co do zmian, może być ciekawie. Ja na Kanarach. Na razie w opalaniu topless młode wygrywają 1;0 że starymi;) Rybki też będą. Pozdrawiam.Piotrek gdzie jesteś? Jaka pogoda? W końcu ze skałek czy planujesz wypłynąć z tubylcami? Pozdrawiam i udanego urlopu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Ale się porobiło. Dawid nie doczytal regulaminu, bo całe życie wszystko wypuszcza. Moim zdaniem niepotrzebnie się obraził, było skasować film i tyle. Co do zmian, może być ciekawie. Ja na Kanarach. Na razie w opalaniu topless młode wygrywają 1;0 że starymi;) Rybki też będą. Pozdrawiam.Czyli małżonka już cię raz zjebała za oglądaniem się za młodymi. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 - "co, musiałeś sobie jeszcze raz popatrzeć?"- "coś Ty, ryba wyskoczyła" Fuerteventura. Będę pływał z miejscowymi. Wynegocjowałem 3 łowienia, styknie. Miały być 2 Jak coś złowię, będę wrzucał tutaj, bo wiślany sezon musiałem zakończyć na początku października:(Pogoda fajna, teraz 22C, ale w słońcu konkretnie grzeje, słońce ma tu swoją wymowę.Cały dzień białe wino, Hiszpańskie uroki. Na skałkach dużo wędkarzy, na bank bym połowił.Dzieci szczęśliwe, żonie padł służbowy komputer, jedzenie dobre. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 (edytowane) W ramach relacji z ciepłego. Dziś karmilem w porcie labraksy chlebem i bananem. Podplywaly też małe groupery i jakieś inne, których nie znam. W kategorii topless dalej wygrywają młode, na razie 4:0 Edytowane 27 Listopada 2019 przez korol 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 (edytowane) W ramach relacji z ciepłego......... W kategorii topless dalej wygrywają młode, na razie 4:0Tylko uważaj by urlop nie skończył się przedwcześnie. Po powrocie z plaży.....https://www.wiocha.pl/1601609,Kiedy-zonie-przypomni-sie-co-zrobiles-2-lata-temu Edytowane 27 Listopada 2019 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Tak było 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Coś w ten deseń."Aleks dalej się bawi foremką od tej miłej młodej Hiszpanki,..... z fajnym tyłkiem,...…. tak, myślisz że nie widziałam, że obczajasz" Jutro 7.40 zbiórka, o 8.00 wypływam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 W ramach relacji z ciepłego.Dziś karmilem w porcie labraksy chlebem i bananem. Podplywaly też małe groupery i jakieś inne, których nie znam. W kategorii topless dalej wygrywają młode, na razie 4:0Labraksy nie jedzą chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trilung Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Ale najpierw sprawdzają czy zjadliwy...w sumie też wolę z masłem to co się rybom dziwić?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Może to były cefale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) Dziś łowiłem barakudy. Fajne ryby, parę brań zmarnowałem, 4 wyciągnięte:)Miałem też ładne tuńczyki. Nieźle dały mi popalić. Ale silne ryby....Pierwszy spiął się przy łódce, trochę zbyt agresywnie holowałem. Drugi nie dał mi szans i odhaczył się po długim odjeździe, Edytowane 28 Listopada 2019 przez korol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Domyślam się że trolling? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Trolling będzie w przyszłym tygodniu. Wczoraj lowilem na super etyczna metodę, czyli na żywca z ręki wypuszczanego bez obciążenia, na pojedynczym haczyk pod łódkę. Biedne rybki z rodzaju bogga, czy jakoś tak. I jeszcze jakieś inne. Brania superanckie. Silne i agresywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Żywiec zawsze daje radę, niestety. Na sztuczne nie chcą, a wrzucasz żywca i od razu łubudu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Gdybym lowil tydzień, możnaby pokombinować, ale przy 5h na łowienie, nie ma zmiluj. Trzeba się trzymać skutecznej taktyki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diopsyd Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Na sztuczne nie chcą, a wrzucasz żywca i od razu łubudu. Srodziemnomorski patent: zywiec uwiazany do sylwestrowego balona wypuszczanego z wiatrem ile linki wystarczy. Warunek: wiatr w plecy. Cel: glownie koryfeny, rzadziej barakudy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 (edytowane) Dziś sporo godzin na wodzie. Dwa brania na dwóch wedkach jednocześnie i dwa duże już albacor tuna, 120+, większy ponad 40kg. Trolling, rapale i rapalopodobne. Towarzyszyły mi delfiny, jednego uchwycilem jak był wysoko w powietrzu obok łódki. Ryby super silne. Miałem pancerne kołowrotki na prawą rękę i ta zamiana dala mi nieźle w kość. Po wyholowaniu dwóch miałem problem, aby podnieść tego większego.. Edytowane 4 Grudnia 2019 przez korol 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Piotr , dawaj zdjęcia - się rozgrzejemy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Konkurencja próbowała łowić. Dla mnie fale ciągle za wielkie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi