popper Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 ........niestety smutne wnioski na przyszłość: http://www.wedkarskiswiat.pl/component/option,com_poll/task, results/id,21/?mosmsg=Dzi%C4%99kujemy+za+Tw%C3%B3j+g%C5%82os . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Niestety, smutne. Tu też nie najlepiej http://www.wedkarskiswiat.pl/component/option,com_poll/task, results/id,20/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Niestety, smutne. Tu też nie najlepiej http://www.wedkarskiswiat.pl/component/option,com_poll/task, results/id,20/ dobrze że samochodu nie mam 50 000 zł zmarł bym na zawał jak bym miał zapłacić najlepiej przestrzegać zasad i wszystko git ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Niestety, smutne. Tu też nie najlepiej http://www.wedkarskiswiat.pl/component/option,com_poll/task, results/id,20/ dobrze że samochodu nie mam 50 000 zł zmarł bym na zawał jak bym miał zapłacić najlepiej przestrzegać zasad i wszystko git ! Dopóki nie będzie tak, 50 000pln + przepadek mienia służącego do popełnienia przestępstwa (łódz, samochód, wędki itp) To niektórzy ludzie się nie nauczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 to są tylko wypaczone jednostki... kiedyś w końcu te pokolenia zejdą z tego świata... bo młodych kłusoli to ja nie znam i nie widziałem, a starych to i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 masz rację PaNek jeśli chodzi o przepisy to te stare dziady bierą wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 ja w tamtym roku widziałem kolesia miał może 22-25 lat złowił szczupaczka maks 30cm i wsadził w plecak,szkoda ze niektórzy maja dalej taka mentalność. Ale gdyby naprawdę częściej sprawdzali karty i były surowe kary wiele osób by sie zastanowiło lub nawet nie wyszło by nad rzekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 @PaNeK jak nie znasz młodych kłusoli to wpadnij na Inę w pobliżu Suchania - pooglądasz sobie, szczególnie w grudniu. Straży prawie nie było (i nie ma)kłosować można było do woli, na małym dopływie, gdzie ryba sie tarła to czasami miejsca brakowało. Oczywiście parę razy straż była, no ale wyjątek potwierdza regułę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ostatnio taki młody kłusol to się nawet u nas zarejestrował i nawet pytał czy ktoś nie ma do sprzedania Starych wędek, Germin i Tokozów.Ale od kąd zapytałem uprzejmie czy on to on to jakoś się nie odzywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 też kiedyś chciałem kupić siatke wędkarską naoglądałem sie robinsona i w głowie przez bite 2 miesiące siedział mi obóz przetrwania i jak by to było być samemu w lesie bez nikogo, i chciałem wybrać się na ryby z tą że siatą ale do jej zakupu nie doszło, bo jako że zwykłem ryb do domu nie zabierać by sie tylko biedotki w siatce męczyły przed wypuszczeniem siedzi mi natomiast w głowie pomysł polowania z dzidą na ryby... może kiedyś w lasach dzikiej amazoni z tubylcami .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi