milupa Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Witam w marcowym wydaniu Wiadomości Wędkarskich zobaczyłem ogłoszenie o targach Wędkarski Raj w Warszawie których współorganizatorem jest PZW co o tym myślicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Hmmm wsumie biorac sam niewiem co o tym sądzić. Pewnie mniej osób przyjdzie.Mała ilość wystawców. Ale chyba pojadę. Teren wystawowy. Wiecej informacji znajdziecie tutaj:http://blueexpo.pl/kalendarz_imprez/19/http://wedkarskirajtargi.ztw.pl PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 ja tam byłem przy okazji innych targów generalnie gratuluję pomysłu by organizować to w BlueCity PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zewu Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Skoro partnerem merytorycznym jest PZW, to pewnie będzie można obejrzeć najnowsze modele sieci rybackich. Te japońskie, z włóknami aramidowymi mogą być ciekawe pzdrzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Skoro partnerem merytorycznym jest PZW, to pewnie będzie można obejrzeć najnowsze modele sieci rybackich. Te japońskie, z włóknami aramidowymi mogą być ciekawe pzdrzewuBrzmi ciekawie Zewu kiedy się umawiamy na porównanie kijków?A tak apropo PZW - od 2009 mają zniknąć rybacy na Wiśle powyżej Warszawy, na ZZ niestety zostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 A tak apropo PZW - od 2009 mają zniknąć rybacy na Wiśle powyżej Warszawy, na ZZ niestety zostają Kolejny krok związku w słuszna stronę szkoda że żaden prywaciarz nie może sie pochwalić takim krokiem. ps. Znikną kiedyś i z ZZ tylko szkoda że nigdy z takich jezior jak chociażby Narie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 znikną i tam, poczekaj -ciernik zacznie dominować to i rybacy się zwiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warciak Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 znikną i tam, poczekaj -ciernik zacznie dominować to i rybacy się zwiną chore ale prawdziwe ale się uśmiałem choć nie ma z czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 generalnie gratuluję pomysłu by organizować to w BlueCity Tylko szkoda ze nie w dzien powszedni...mialbym z buta 10min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Nie, no, będę obecny. Mogę nawet zrobić małą relacje fotograficzną. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Nie, no, będę obecny. Mogę nawet zrobić małą relacje fotograficzną. <_< Hehe nie tylko ty będziesz Ktoś jeszcze sie pojawi ? PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Ja założę czapeczkę Jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Ja koszulkę <_< PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 może i ja się zjawie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ja na będę na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Nie, no, będę obecny. Mogę nawet zrobić małą relacje fotograficzną. <_< Zrobisz? Fajnie by było. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Targi nie odbędą sie 8,9 marca gdyż jest zmiana terminu. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Czy wiesz na jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Jak na razie nic nie wiadomo PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 zdziwie sie jak te targi w ogole sie odbeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 zdziwie sie jak te targi w ogole sie odbeda Chodzą słuchy że jak na razie 8!!!!!! firm się zgłosiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 W tym 3 do sprzątania po targach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Friko urastasz do miana jasnowidza.http://www.wedkarskirajtargi.ztw.pl/Pozd. Jans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
milupa
Witam w marcowym wydaniu Wiadomości Wędkarskich zobaczyłem ogłoszenie o targach Wędkarski Raj w Warszawie których współorganizatorem jest PZW co o tym myślicie
22 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi