norbertkrakow Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Łowię na codzięń na Wiśle w Krakowie jakie przynętki polecacie na sandała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Polecam wyjść nad wodę, i samemu metodą prób i błędów dojść co działa a co nie. Zresztą każdego dnia działa coś zupełnie innego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbart Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 złotego środka nikt na tacy ci nie poda. Sam mam ten problem oczy już mnie bolą od czytania o sandaczach i po kieszeni ładnie dostałem na metodzie prób i błędów.Niestety boleśnie się przekonałem ze każdy odcinek rzeki jest inny i niema stałego schematu na sandacze zeszły sezon się uczyłem ten będę się uczył i pewnie jeszcze z 10 następnych. takie życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 na początek polecam dragon lunatic , relax ohio , bass assassin , a z czasem pewnie podpasują innetutaj nie ma reguły i dobrze bo byłoby zbyt schematycznie , także kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Klasyczne kopytka relaxa 7,5 cm w jasnych barwach , mamba i lunatic od dragona Z takim zestawem prawie zawsze coś się złowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JPSt Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Polecam zasadę 3 jedności znaną skądinąd z dramatów literackich.Skuteczna przynętą to taka, która spełnia jedność miejsca, czasu i akcji (czytaj miejsca czasu i akcji), zwłaszcza w wypadku Sandacza...W moim przypadku GUMA:Miejsce - obciążenie;Czasu - kolor;Akcji - akcja wędki i reakcja wędkarza.Właściwa kombinacja trzech i ryby są. A poza wszystkim, nie ma nic bardziej fantastycznego jak bycie kreatywnym nad wodą... nawet wbrew wszystkim i wszelkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Ja tam polecam koko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Od Escobara Edytowane 1 Października 2013 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Ostatnio tu na forum było głośno o elektrycznej wędce. Tylko trzeba pamiętać że z prądem nie ma żartów. A mówiąc serio to niezawodne i lubiane są kopyta Relaxa 3 i 4" Edytowane 1 Października 2013 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi